Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Program do wysyłania wiadomości.
Można napisać program odczytujący czytelne obrazki, ale ja myślę, że to fake.
  Odpowiedz
Napisałem do gościa na allegro, o dokładny opis i poprosiłem screeny, ciekawe co odpisze. :)

P.S.

Dostałem już odpowiedź na Maila:

Cytat:Bot korzysta z captchatrader.
Można bota podłączać pod dowolne konta, nie ma problemu, jakie podasz dane do konta przez takie będzie wstawiał reklamy.
Aby bot działał pod 2 kontami jednocześnie trzeba go zainstalować w 2 różnych miejscach na komputerze lub na osobnych komputerach.
Jest możliwość podłączenia go nawet na serwerze.
Działa spod cmd więc nie obciąża komputera.
Nie sprzedaję go za punkty bo bardzo rzadko używam chomika, więc nie są mi potrzebne.
Do zakupu przez allegro lub poza, dodaję gratis kilka programów do reklamowania się : w katalogach, zapraszania znajomych na FB, półautomaty do katalogowania.
Ech...
  Odpowiedz
Termo napisał(a):o już przekracza wszelkie granice... głupoty? Egoizmu? Zazdrości?
Jak ktoś wystawi markowe ciuchy, nowe, za 50% ceny to napiszecie, że podróby a komentarze kupił? Nikt nie zapytał autora aukcji jak działa program. Nikt go nie testował. Nikt nie ma dowodów na oszustwo. Ale już zdołaliście zmieszać go z błotem. POGRATULOWAĆ.

Nie przesadzaj każdy po prostu napisał co o tym myśli bo na zdrowy rozum : nie ma takiej możliwości aby to działało na każdym koncie chomikuj - praca za napisanie takiego programu wynosiłaby co najmniej kilkaset zł i miaółby go udostępnić za 30 zł ? to tak jakby dać go za darmo !

Poza tym jak się nie mylę na aukcji pisze, że program sam przepisuje kody a jak się okazuje kody są pobierane z captchatradera -a tam trzeba albo je wcześniej wpisywać (zbierając kredyty) albo zapłacić gotówką za 10 000 punktów=1000 kodów jest 6$.
W obecnych czasach gdy większość ma kod co 5 wiadomości łatwo wywnioskować, że za 6$ masz 5 000 wiadomości, czy to dużo to już pozostawiam wam do przemyślenia.

Nie było to napisane w aukcji przez co inni mogą myśleć, że jest to za darmo!

Poza tym, jest napisane "nie musisz się obawiać utraty konta na portalu, kiedy skasują Ci jedno konto to podpinasz program pod kolejne." Czyli autor jakby sam sugerował wiadomość "program jest wykrywalny na pewno dostaniesz za niego bana" Co z tego , że wyślę reklamę na nowym koncie ?

Odnośnie:
"Sprawdź moje komentarze potwierdzające poprawne działanie tego reklamiarza!" to 2 komentarze mnie jakoś nie przekonują - tym bardziej, że więcej osób go kupiło"

Aby się dowiedzieć więcej proponował bym osobom zainteresowanym pisać do osób z allegro, które to kupiły i co o nim teraz sądzą(pomijając tych co już napisali w komentarzu )
Odpowiedź najlepiej wyślijcie tutaj :)

Osobiście strasznie śmierdzi mi tutaj oszustwem , może ja po prostu jestem taki nie ufny ciekawi mnie co inni o tym sądzą...
  Odpowiedz