ftp://109.196.92.86/Poradniki user: user hasło: user |
Używaj przycisku rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku
ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Promocja Chomikuj.pl
|
||
Przed chwilą pojawiła mi się oferta na tani transfer w ilości 1 GB. Oczywiście tani według informacji administracji chomikuj. Czyżby zyski nagle spadły ze sprzedaży kont i dodatkowego transferu?
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.07.2012, 10:48
Tylko szkoda że płatność tylko Yeti :/
06.07.2012, 10:51
Zyski pewno nie spadają po prostu promują płatności Yeti
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Oni na pewno na tym nie stracą, zachęcają tylko jak mogą, ale dlaczego płatność Yeti ... nie np: PayPal ??
06.07.2012, 13:22
nom szkoda że za płatność sms nie ma promocji ;p to byłby cud ;p
06.07.2012, 15:19
serwery chomikuj chyba ledwo ciągną bo woniej mi się wszystko ładuje hehe
blachu miałem nadzieje założyć ten temat przed tobą
06.07.2012, 15:39
Blachu82 napisał(a):Przed chwilą pojawiła mi się oferta na tani transfer w ilości 1 GB. Oczywiście tani według informacji administracji chomikuj. Taka cena powinna być standardem Blachu82 napisał(a):Czyżby zyski nagle spadły ze sprzedaży kont i dodatkowego transferu? Wątpię oni muszą dostawać więcej kasy za przelewy z yeti niż paypal czy sms bo nie płacą lub płacą bardzo małą prowizję. Promują teraz a za jakichś czas jak dużo osób będzie miało konta na yeti ceny będą niewiele niższe jak np. paypal i trochę niższe od sms a zysk dużo większy. Moim zdaniem aby pozyskać nowych klientów i zwiększyć zyski powinni wprowadzić pobieranie dla każdego bez logowania z ograniczeniem powiedzmy 100KB/s Wtedy jak inni zobaczą, że rzeczywiście na chomiku są nowości filmowe a nie jakichś fake to zaczną się interesować serwisem a nie np. warrezami. Ale może ja coś źle rozumuje....
06.07.2012, 15:50
closer9 napisał(a):serwery chomikuj chyba ledwo ciągną bo woniej mi się wszystko ładuje heheWidzę, że nie tylko ja mam ten problem i coś się z serwisem dzieje, a nie z moim netem
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
06.07.2012, 17:32
Chyba chomikuj coraz bardziej spada z rynku i właśnie dlatego obniżają ceny z różnych ofert ...
06.07.2012, 19:02
Ja sobie kupiłem akurat miałem 5 zł w yetipay.
|