Przed chwilą pojawiła mi się oferta na tani transfer w ilości 1 GB. Oczywiście tani według informacji administracji chomikuj. Czyżby zyski nagle spadły ze sprzedaży kont i dodatkowego transferu?
Tylko szkoda że płatność tylko Yeti :/
Zyski pewno nie spadają po prostu promują płatności Yeti
Oni na pewno na tym nie stracą, zachęcają tylko jak mogą, ale dlaczego płatność Yeti ... nie np: PayPal ??
nom szkoda że za płatność sms nie ma promocji ;p to byłby cud ;p
serwery chomikuj chyba ledwo ciągną bo woniej mi się wszystko ładuje hehe
blachu miałem nadzieje założyć ten temat przed tobą
Blachu82 napisał(a):Przed chwilą pojawiła mi się oferta na tani transfer w ilości 1 GB. Oczywiście tani według informacji administracji chomikuj.
Taka cena powinna być standardem
Blachu82 napisał(a):Czyżby zyski nagle spadły ze sprzedaży kont i dodatkowego transferu?
Wątpię oni muszą dostawać więcej kasy za przelewy z yeti niż paypal czy sms bo nie płacą lub płacą bardzo małą prowizję. Promują teraz a za jakichś czas jak dużo osób będzie miało konta na yeti ceny będą niewiele niższe jak np. paypal i trochę niższe od sms a zysk dużo większy.
Moim zdaniem aby pozyskać nowych klientów i zwiększyć zyski powinni wprowadzić pobieranie dla każdego bez logowania z ograniczeniem powiedzmy 100KB/s
Wtedy jak inni zobaczą, że rzeczywiście na chomiku są nowości filmowe a nie jakichś fake to zaczną się interesować serwisem a nie np. warrezami.
Ale może ja coś źle rozumuje....
closer9 napisał(a):serwery chomikuj chyba ledwo ciągną bo woniej mi się wszystko ładuje hehe
Widzę, że nie tylko ja mam ten problem i coś się z serwisem dzieje, a nie z moim netem
Chyba chomikuj coraz bardziej spada z rynku i właśnie dlatego obniżają ceny z różnych ofert ...
Ja sobie kupiłem akurat miałem 5 zł w yetipay.