Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Promocja Chomikuj.pl
Przed chwilą pojawiła mi się oferta na tani transfer w ilości 1 GB. Oczywiście tani według informacji administracji chomikuj. Czyżby zyski nagle spadły ze sprzedaży kont i dodatkowego transferu?

[Obrazek: Promocja-1341564360.png]
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Tylko szkoda że płatność tylko Yeti :/
  Odpowiedz
Zyski pewno nie spadają po prostu promują płatności Yeti :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Oni na pewno na tym nie stracą, zachęcają tylko jak mogą, ale dlaczego płatność Yeti ... nie np: PayPal ??
  Odpowiedz
nom szkoda że za płatność sms nie ma promocji ;p to byłby cud ;p ;)
  Odpowiedz
serwery chomikuj chyba ledwo ciągną bo woniej mi się wszystko ładuje hehe
blachu miałem nadzieje założyć ten temat przed tobą ;)
  Odpowiedz
Blachu82 napisał(a):Przed chwilą pojawiła mi się oferta na tani transfer w ilości 1 GB. Oczywiście tani według informacji administracji chomikuj.

Taka cena powinna być standardem :P

Blachu82 napisał(a):Czyżby zyski nagle spadły ze sprzedaży kont i dodatkowego transferu?

Wątpię oni muszą dostawać więcej kasy za przelewy z yeti niż paypal czy sms bo nie płacą lub płacą bardzo małą prowizję. Promują teraz a za jakichś czas jak dużo osób będzie miało konta na yeti ceny będą niewiele niższe jak np. paypal i trochę niższe od sms a zysk dużo większy.

Moim zdaniem aby pozyskać nowych klientów i zwiększyć zyski powinni wprowadzić pobieranie dla każdego bez logowania z ograniczeniem powiedzmy 100KB/s
Wtedy jak inni zobaczą, że rzeczywiście na chomiku są nowości filmowe a nie jakichś fake to zaczną się interesować serwisem a nie np. warrezami.
Ale może ja coś źle rozumuje....
  Odpowiedz
closer9 napisał(a):serwery chomikuj chyba ledwo ciągną bo woniej mi się wszystko ładuje hehe
Widzę, że nie tylko ja mam ten problem i coś się z serwisem dzieje, a nie z moim netem :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Chyba chomikuj coraz bardziej spada z rynku i właśnie dlatego obniżają ceny z różnych ofert ...
  Odpowiedz
Ja sobie kupiłem akurat miałem 5 zł w yetipay.:P
  Odpowiedz