http://www.prisonwars.pl/518518/
Każdy klik w tego linka to dla mnie dodatkowa kasa w grze oraz jakaś tam losowa ilość jakiegoś losowego narkotyku dostępnego w grze, bądź też steryd. Bardzo proszę pomóżcie
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Prośba o kliki :)
|
08.10.2014, 22:27
Odjechani, mam do was kochani przeogromną prośbę, Pomóżcie mi w rozwoju swojej postaci w grze prisonwars Co musicie zrobić ? Otóż niewiele bo tylko kliknąć w Link:
http://www.prisonwars.pl/518518/ Każdy klik w tego linka to dla mnie dodatkowa kasa w grze oraz jakaś tam losowa ilość jakiegoś losowego narkotyku dostępnego w grze, bądź też steryd. Bardzo proszę pomóżcie
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.10.2014, 22:35
Gotowe
08.10.2014, 22:57
Kliknąłem. Mów co dostałeś
08.10.2014, 23:17
Monoceros napisał(a):Kliknąłem. Mów co dostałeś 138 szmalu oraz 2 sterydy o rynkowej wartości 6000
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
08.10.2014, 23:19
Żeby nie robić offtopu... Powiedz wgl co to za gierka? Warta ogrania? To jakaś flashówka? Jutro też kliknę, może się poszczęści .
08.10.2014, 23:24
Jest to gra przeglądarkowa, symulator Więzienia Kliki - Paczki są liczone codziennie
09.10.2014, 00:52
Już dwa razy kliknąłem (wczoraj i dziś) i dalej nie uzyskałem odpowiedzi w co "dałem się złapać". To jakaś pułapka czy co ? Co będę z tego miał ? Mam nadzieję, że nie oglądanie świata przez kratki, lol
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
09.10.2014, 01:08
Motaro, spokojnie - jutro przyjdzie komornik i Ci wszystko wyjaśni.
To za każdym razem, kiedy kliknę to Ty coś dostajesz Mesajah? Raz dziennie, czy jak? |