Przekazywanie punktów - tutorial
|
Bardzo proszę o wytłumaczenie na czym polega przekazywanie punktów innym chomiczkom i jak to sie robi. Biegalam po różnych stronach i nigdzie nie znalazłam nic na ten temat. graszkowa
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Instrukcja dotycząca tematu - jak przekazać komuś punkty na chomikuj.
Klikamy na samej górze ekranu w stan naszych punktów: Przechodzimy w zakładkę Transakcje i wymiana punktów na usługi: Po prawej stronie ekrany przechodzimy do przycisku Wykonaj przelew: Wypełniamy puste pola wpisując nazwę chomika któremu chcemy wysłać punkty, tytuł przelewu (dowolny) oraz liczbę punktów jaką chcemy mu podarować: System wyświetli nam stronę potwierdzającą z której możemy się jeszcze wycofać. Zwróć uwagę, że chomikuj.pl pobiera za każdy wykonany przelew prowizję punktową w wysokości 5% przesyłanych punktów. Jeżeli wszystko nam odpowiada, klikamy w Wykonaj: Przelew został wykonany - nie możesz już cofnąć swoich decyzji. Przelane punkty są nie do odzyskania! Przelew wykonywany jest natychmiastowo co znaczy, że odbiorca otrzyma punkty zaraz po kliknięciu przez Ciebie w przycisk Wykonaj.
15.02.2011, 21:58
Myślę, że tak dokładną instrukcję możemy przykleić dla całej chomikowej rzeszy
15.02.2011, 22:01
Sprawdzę adam zaraz swoje przelewy. hi hi hi.
No dobra bez offtopu |