Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Przerabianie z .avi do .rmvb
Witam

Jaki program Wy polecacie do przerabiania filmów z .avi do .rmvb?
Wiem, że jest ich trochę ale chciał bym jakiś sprawdzony i polecany program :)

Najlepiej by program robił to szybko i dobrze :)
  Odpowiedz
Tutaj znakomicie spisuje się Format Factory(freewer).Przekonwertuje filmy we wszystkie strony do wyboru dużo formatów plików i to nie tylko filmowych.Możemy bowiem przekonwertować również muzykę i grafikę jak również scalić i podzielić pliki muzyczne i filmowe.
  Odpowiedz
Pobrałem ten Format Factory.
Ile powinien się konwertować film około 700MB?
5 godzin mi się już konwertuje na rmvb i dopiero mam 80%... To całkiem bez sensu...
  Odpowiedz
Szybkość konwersji zależy również od komputera.Przed chwilą sprawdziłem jak to jest u mnie.702mb film avi do rmvb 10% przekonwertował w niecałe 8 minut.Rachunek prosty 80 minut cały film.
  Odpowiedz
Do konwertowania używam Any Video Converter. Nie jestem pewna czy obsługuje rmvb, ale chyba tak. Polecam. Jest łatwy w obsłudze i szybko działa.
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
Ja tez polecam any video converter korzystam z niego i jest bardzo prosty w obsludze :)
  Odpowiedz
KruchyFix napisał(a):Ile powinien się konwertować film około 700MB?
5 godzin mi się już konwertuje na rmvb i dopiero mam 80%... To całkiem bez sensu...
Konwersja zależy od mocy procesora. Po dacie widzę, że miałeś wtedy jeszcze stary komputer.
Próbowałeś konwertować na nowym sprzęcie?
  Odpowiedz
Polecam WinAVI All in One Conventer. Szybko (zależy od procesora) i bez żadnych problemów przerabia audio i video.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości