walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Ankieta: Przyjaźń damsko-męska istnieje? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 4 | 57.14% | |
Nie | 3 | 42.86% | |
Razem | 7 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Przyjaźń damsko-męska
|
09.08.2013, 13:35
Ja też uważam, że taka przyjaźń istnieje. Mam również kilka dobrych koleżanek z którymi moge pogadać pośmiać się i wg jest spoko. Oczywiście mam też dziewczynę ale to całkiem osobny temat. Są róznice w rozmowach zachowaniu no i sami wiecie czym się różni przyjaźń od miłości.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.12.2013, 13:34
Przyjaźń damsko-męska to dość kontrowersyjny temat. Jedni wierzą, że istnieje, inni, że nie. A jak jest z Wami?
Zapraszam do głosowania i dyskusji!
08.12.2013, 23:37
Istnieje
Sam mam dobrą przyjaciółkę, która zawsze mi pomaga w trudnych chwilach. Nie wiem co bym bez niej zrobił czasem, a mimo to nie jesteśmy razem i nie będziemy
piszę poprawnie
Adi, jeśli mówisz o Pani Zi, świetnie trafiłeś Podręcznikowy przykład na to, co pisałem wcześniej. Jedna strona oferuje tylko przyjaźń i nie wyobraża sobie intymnego zbliżenia, a druga marzy o czymś więcej i korzysta chociaż z tego, co ma.
Adi, wiem, że ona nie jest w Twoim typie, ale nie zaprzeczysz chyba, że strasznie się w Tobie kocha, co? Więc właśnie
09.12.2013, 10:38
Dziwne pytanie.
Jeśli kobieta, to też człowiek, nie widzę problemu w przyjaźni między nią, a mężczyzną.
Idąc tym tropem, jeśli kobieta jest człowiekiem, też powinna dobrze prowadzić, mieć nerwy ze stali i brak lęku przed myszami.
10.12.2013, 20:13
Tak, panna Zi
W sumie to racja, wiem o tym, ale pisałem bardziej ogólnie Dla mnie jest to tylko przyjaciółka, nawet jeśli ona ma nadzieję na coś więcej
piszę poprawnie
10.12.2013, 21:58
Według mnie taki twór jak 'przyjaźń' między kobietą a mężczyzną nie istnieje, jedna ze stron zawsze będzie chciała czegoś więcej, po pewnym czasie. Są może jakieś ewenementy, ale wątpię.
22.01.2014, 22:44
Sam powiem po sobie, że jak gadam z jakąś dziewczyną, to nie na darmo Może mówię prosto, ale z jasnym przekazem. Jedyna dziewczyna z którą rozmawiam bez takich zobowiązań to moja kuzynka, różne są przypadki na świecie i mam nadzieje że nikomu nigdy nic nie odbije w tych kwestiach światopoglądowych Ale na to pytanie odpowiem tak:
Przyjaźń Damsko-męska istnieje, ale do czasu... |