Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Punkty za FREE dla Nowych i nie tylko
na początku małe nawiązanie do innego wątku ...

Nowa funkcjonalność - pobieranie plików z jednoczesnym ich wstawianiem na chomika

chomik - KruchyFix - napisał m.in "Każdy chyba wie, że u nowych każdy tysiąc się liczy"

co było swego rodzaju ubolewaniem, że nie stać by ich było na opłaty za nowe funkcjonalności na serwisie czy za transfery itp , a moja odpowiedź na to stanowisko to :

dlaczego nie zapisują się na moje akcje ?

np. teraz mam konkurs gdzie za samo zapisanie na listę przesyłam 5.000 pkt !
Konkurs - Wielkanoc 2011

a w konkursie jaki robi gosiaAMSTEL można dostać nawet 10.000 pkt !
Super Konkurs - Prezenty Zajączka Wielkanocnego

no to grzecznie tu pytam gdzie te tłumy ? co im niby brakuje pkt

jak to faktycznie jest ? czy Nowym na chomiku brakuje pkt ?

a jeśli tak to jak powinno się ich powiadamiać o możliwościach na FREE pkt ?

czy np dobrym rozwiązaniem by było aby serwis wysyłał maile ?

a może jakaś TOPlista z tymi co mają FREE pkt ?

no bo skoro rozwinął się ruch o transferach za FREE to może by było warto

aby powstał też ruch taki co mówi o punktach za FREE ???

ciekawe co WY o tym sądzicie ?
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
  Odpowiedz
(02.04.2011, 11:04)KruchyFix napisał(a): Dobry pomysł ! Na pewno dogadam się z resztą Administracji i stworzymy taką listę, zupełnie podobnie jak tą z chomikowymi oszustami.

no to by było SUPER z taką listą :)

a ja już teraz mogę dodać kilka przykładów :

- Punkty za pokazywanie banera + filmy

- Punkty za pokazywanie banerów na Wielkanoc 2011

jak więc widzicie jest kilka możliwości na extra punkty

Zapraszam :)

Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
Lista własnie wystartowała. Wstępnie mamy 3 chomiki... Listę będę sukcesywnie aktualizował.
Zapraszam - http://odjechani.com.pl/Thread-Lista-Dar...homikuj-pl
  Odpowiedz
Super konkursy robisz. Tak trzymać
  Odpowiedz
Bardzo podoba mi się taki pomysł bo sam niedawno na niego wpadłem i chciałem powiedzieć że to kolejny fajny event na naszym forum ale może wypadałoby zrobić jakiś nowy banner promujacy nasze forum. Co wy na to ?
  Odpowiedz
witam konkursy ok sa gosialima
ale co stego jak oszukuja na tych konkursach co to za zabawa
przykład

taki motyl oddaj glos na mnie dostaniesz punkty i 300gb za free

takich ludzi powinno sie dyskfalifikowac taki chomik jak motyl dysponuje duza iloscia punktow to wiadomo beda na niego glosowac
a te biedniejsze ale nie gorsze chomiki nie maja szans
powinno sie glosowac uczciwie
gosialima powina dyskfalifikowac motylka i nie tylko jego

reklama MOTYL1964_
ponad 300 GB free właśnie teraz Biorę udział w konkursie KONKURS - tu głosuj Zagłosuj na mnie a otrzymasz hasło do folderu ۞ _ !!! WIELKIE FREE !!!!!
  Odpowiedz
Takie konkursy na głosy nigdy nie będą do końca uczciwe.
  Odpowiedz
Znalazłem na chomiku gosialima takie skargi na motylka :

Motyl1964 Obiecuje punkty za głosowanie na niego a potem ślad po nim ginie, nie odzywa się. Jest wiele chomików oszukanych przez niego.I tak bardzo dobrze mają nauczkę żeby na takiego nie głosować a że " motylek " oszukuje to nie nowość.

a gosialima powinna tępić takich uczestników konkursu ale jak znam życie to nic nie zrobi.
Gosialima jak robisz konkurs to zrób mały regulamin.

edit karolekdj - poprawiono rażące błędy.

Odpowiedz
tak jak i chomik Sarinov oferuje 5000 pkt. jak ktoś znajdzie go na topliście na 10,20,30,40,50... miejscu,trzeba mu wysłać skan i wysyła punkty.Kiedyś pomyślałem że poskacze po toplistach i poszukam go na równym miejscu.Na 1 topiliście udało się był równo 20,więc zrobiłem skan i wysłałem mu go,ale co z tego straciłem tylko czas ,punktów nie dostałem do dziś.
  Odpowiedz