Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pytanie o serial
Witam wszystkich.
Mam do was odjechani pytanie.
Wchodzicie na chomika z serialami, przeglądacie, myślicie co by było można obejrzeć.... i tu mam do was pytanko, jakiego serialu/seriali według was nie powinno zabraknąć na takim chomiku?
  Odpowiedz
Wszystko przed nami ;D
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Rodzinka.pl
  Odpowiedz
M Jak miłość
Galeria
Barwy szczęścia
Pierwsza miłość
Ludzie chudego
Przyjaciółki

Ps.Ja bardziej wole polskie seriale niż zagraniczne i zdecydowanie chciał bym je widzieć na chomiku z serialami @
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Misja Afganistan :D
  Odpowiedz
Bardzo często powtarzają się te same produkcje, a już znaleźć na przykład Miasteczko Twin Peaks w wersji reżyserskiej (albo uncut - nie pamiętam) albo serię Twilight Zone niezwykle ciężko, o ile w ogóle gdzieś jest.
  Odpowiedz
Wszystkie polskie, w szczególności historyczne, lub z czasów PRL-u, takie które na zawsze zostają w pamięci :)
  Odpowiedz