Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pytanie - zdublowana treść posta
Lightbulb 
Mam takie pytanie. Kiedy dodaje post, w tresci posta mam podwojoną treść. Chciała bym się dowiedzieć co się dzieje, denerwuje mnie już edytowanie każdego posta :P

Wygląda to natępujaco np.

Gdzie się podziały moje frytki??
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gdzie się podziały moje frytki??

PS. Jakoś tak to wygląda :)
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
  Odpowiedz
Wydaje mi sie że klikasz 2 razy na "Odpowiedz" zamiast raz
  Odpowiedz
No własnie nie. Na początku myślałam że moze naciskam 2 razy, ale sprawidziłam i to nie od tego. :) problem jest gdzie indziej :)
  Odpowiedz
A próbowałaś odpowiadać poprzez kliknięcie [Obrazek: newreply.gif] ?
Może tylko w szybkiej odpowiedzi ci dubluje?
---
  Odpowiedz
Nie nie wydaje mi się. Najwyżej będę się meczyć dalej :D

Nie nie wydaje mi się. Najwyżej będę się meczyć dalej :D

No dokładnie takie coś ja wyżej załamka. Jak jest jeszcze krótki tekst no ok ale jak mam go troche to dublowanie się jest... męczące dla mnie i dla was :)

No dokładnie takie coś ja wyżej załamka. Jak jest jeszcze krótki tekst no ok ale jak mam go troche to dublowanie się jest... męczące dla mnie i dla was :)
  Odpowiedz
Problem z Internetem! Jak się łącze dławi to dubluje tekst niestety. Też mi się kiedyś zdarzyło.
  Odpowiedz
Heh powiem że wątpie troche w ten problem z łaczem bo na innych stronach działa bez zarzutu ale nie odrzucam tego moze byc i to :)
  Odpowiedz