Wygląda to natępujaco np.
Gdzie się podziały moje frytki??
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gdzie się podziały moje frytki??
PS. Jakoś tak to wygląda

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Pytanie - zdublowana treść posta
|
Mam takie pytanie. Kiedy dodaje post, w tresci posta mam podwojoną treść. Chciała bym się dowiedzieć co się dzieje, denerwuje mnie już edytowanie każdego posta
![]() Wygląda to natępujaco np. Gdzie się podziały moje frytki?? ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gdzie się podziały moje frytki?? PS. Jakoś tak to wygląda ![]()
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.06.2012, 22:48
Wydaje mi sie że klikasz 2 razy na "Odpowiedz" zamiast raz
No własnie nie. Na początku myślałam że moze naciskam 2 razy, ale sprawidziłam i to nie od tego.
![]() ![]()
03.06.2012, 17:22
A próbowałaś odpowiadać poprzez kliknięcie
![]() Może tylko w szybkiej odpowiedzi ci dubluje?
---
Nie nie wydaje mi się. Najwyżej będę się meczyć dalej
![]() Nie nie wydaje mi się. Najwyżej będę się meczyć dalej ![]() No dokładnie takie coś ja wyżej załamka. Jak jest jeszcze krótki tekst no ok ale jak mam go troche to dublowanie się jest... męczące dla mnie i dla was ![]() No dokładnie takie coś ja wyżej załamka. Jak jest jeszcze krótki tekst no ok ale jak mam go troche to dublowanie się jest... męczące dla mnie i dla was ![]()
10.06.2012, 14:55
Problem z Internetem! Jak się łącze dławi to dubluje tekst niestety. Też mi się kiedyś zdarzyło.
18.06.2012, 21:34
Heh powiem że wątpie troche w ten problem z łaczem bo na innych stronach działa bez zarzutu ale nie odrzucam tego moze byc i to
![]()
|