Ostatnio znajduję coraz więcej pytań w komentarzach, a na część z nich odpowiadam dopiero jak znajdę i czasem mija dużo czasu. Uważam, że na chomikuj powinni wprowadzić system raportujący nowe komentarze z możliwością włączenia lub wyłączenia. Pisałem do administracji w tej sprawie, ale sam nic nie pewnie nie zdziałam. Myślę że to potrzebna opcja, a wy?
Raportowanie komentarzy w plikach Chomikuj. Przyda się?
|
||
Witam
Ostatnio znajduję coraz więcej pytań w komentarzach, a na część z nich odpowiadam dopiero jak znajdę i czasem mija dużo czasu. Uważam, że na chomikuj powinni wprowadzić system raportujący nowe komentarze z możliwością włączenia lub wyłączenia. Pisałem do administracji w tej sprawie, ale sam nic nie pewnie nie zdziałam. Myślę że to potrzebna opcja, a wy? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Masz rację zdecydowanie tego brakuje. Mając np. 10 TB plików ciężko taki komentarz odnaleźć.
Jestem za ![]() Napisałem już do nich i podesłałem im pomysł jak by to mogło wyglądać: ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
02.05.2012, 19:50
To by było dobre. Sam liczę na komentarze w plikach i nieraz nie wiem gdzie kto i jaki dodał. Szczególnie zależy mi na tych, które informują o uszkodzeniu pliku bądź jakiejś innej niezgodności. Mogli by dodać taką opcję.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
03.05.2012, 00:43
Powiem, że całkiem nie głupi pomysł.
Mnie bardzo przypadł do gustu. Brawo za pomysł! ![]() ![]()
07.05.2012, 11:14
Dostałem odpowiedź, lecz niestety tą standardową.
Cytat:Witam serdecznie,
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
07.05.2012, 11:20
Niestety szanse ,że taka opcja zostanie wprowadzona są nikłe... aczkolwiek w 100% popieram pomysł.
Blachu82 napisał(a):Szczególnie zależy mi na tych, które informują o uszkodzeniu pliku bądź jakiejś innej niezgodności. Dokładnie.
07.05.2012, 12:46
Masz rację, więc przyłożę się do tego bardziej. Na moim chomiku Red-Dragon jest folder gdzie daję 2000 punktów za napisanie prośby do administracji wg. zasad zawartych w folderze z tym zadaniem. Mam nadzieję, że jeśli dużo użytkowników napisze do nich tę prośbę, to odniesie to jakiś skutek w przyszłości.
![]()
07.05.2012, 13:43
Bardzo dobry pomysł, może dzięki wprowadzeniu tej opcji ludzie by częściej komentowali pliki.
Osobiście cieszę się widząc komentarz o działającej lub też nie wstawce. Wieczorkiem na pewno wyślę maila do administracji. "W kupie siła" ![]()
07.05.2012, 17:30
W takim razie wstawiajcie tutaj odpowiedzi z chomikuj.
Być może i ja się skuszę o napisanie do administracji.
09.05.2012, 14:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.05.2012, 14:52 przez Swordancer.)
No już jakieś pierwsze osoby wypełniły zadanie z mojego chomika i napisały do administracji. Oczywiście punkciki przelane i oby jak najwięcej osób napisało prośbę, a może się uda! Wiadomości są typowe dla administracji, a screeny z nich przechowuję na chomiku.
|