Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Raportowanie komentarzy w plikach Chomikuj. Przyda się?
Lightbulb 
Witam
Ostatnio znajduję coraz więcej pytań w komentarzach, a na część z nich odpowiadam dopiero jak znajdę i czasem mija dużo czasu. Uważam, że na chomikuj powinni wprowadzić system raportujący nowe komentarze z możliwością włączenia lub wyłączenia. Pisałem do administracji w tej sprawie, ale sam nic nie pewnie nie zdziałam. Myślę że to potrzebna opcja, a wy?
  Odpowiedz
Masz rację zdecydowanie tego brakuje. Mając np. 10 TB plików ciężko taki komentarz odnaleźć.

Jestem za :D

Napisałem już do nich i podesłałem im pomysł jak by to mogło wyglądać:
[Obrazek: 47604063922072260088.jpg]
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
To by było dobre. Sam liczę na komentarze w plikach i nieraz nie wiem gdzie kto i jaki dodał. Szczególnie zależy mi na tych, które informują o uszkodzeniu pliku bądź jakiejś innej niezgodności. Mogli by dodać taką opcję.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Powiem, że całkiem nie głupi pomysł.
Mnie bardzo przypadł do gustu. Brawo za pomysł! BrawoOk
  Odpowiedz
Dostałem odpowiedź, lecz niestety tą standardową.
Cytat:Witam serdecznie,

dziękujemy za e-mail, zawsze doceniamy uwagi naszych Użytkowników.
Pana sugestia została przekazana do odpowiedniego działu, gdzie zostanie dokładnie
przeanalizowana przez nasz zespół i być może wprowadzona.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Niestety szanse ,że taka opcja zostanie wprowadzona są nikłe... aczkolwiek w 100% popieram pomysł.

Blachu82 napisał(a):Szczególnie zależy mi na tych, które informują o uszkodzeniu pliku bądź jakiejś innej niezgodności.

Dokładnie.
  Odpowiedz
Masz rację, więc przyłożę się do tego bardziej. Na moim chomiku Red-Dragon jest folder gdzie daję 2000 punktów za napisanie prośby do administracji wg. zasad zawartych w folderze z tym zadaniem. Mam nadzieję, że jeśli dużo użytkowników napisze do nich tę prośbę, to odniesie to jakiś skutek w przyszłości.:)
  Odpowiedz
Bardzo dobry pomysł, może dzięki wprowadzeniu tej opcji ludzie by częściej komentowali pliki.
Osobiście cieszę się widząc komentarz o działającej lub też nie wstawce.
Wieczorkiem na pewno wyślę maila do administracji. "W kupie siła" :)
  Odpowiedz
W takim razie wstawiajcie tutaj odpowiedzi z chomikuj.
Być może i ja się skuszę o napisanie do administracji.
  Odpowiedz
No już jakieś pierwsze osoby wypełniły zadanie z mojego chomika i napisały do administracji. Oczywiście punkciki przelane i oby jak najwięcej osób napisało prośbę, a może się uda! Wiadomości są typowe dla administracji, a screeny z nich przechowuję na chomiku.
  Odpowiedz