Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rekrutacja
[Obrazek: odjechani-1332926681.jpg]

Chcesz dołączyć do obsługi forum Odjechani.com.pl?
Napisz na adres [email protected]

Dostępne rangi:
[Obrazek: jm.png]
Jest to ranga dla osoby przygotowującej się do objęcia funkcji moderatora,
wymaga doskonałej znajomości zasad panujących na forum, umiejętności
przekazywania wiedzy w czytelny i zrozumiały sposób oraz wysokiej kultury osobistej.
Osoba z tą rangą odpowiada za moderacje treści, ład i porządek na
całym forum.

[Obrazek: graf.png]
Osoby zajmujące się przygotowywaniem grafiki na potrzeby forum:
bannery, reklamy, inne grafiki. Mile widziane doświadczenie w postaci własnego
portfolio.

Zgłaszając swoją chęć objęcia konkretnej funkcji na forum:
  1. Upewnij się, że na swoim koncie posiadasz co najmniej 80 napisanych postów (poprawnie językowo).
  2. Przedstaw się oraz podaj nick, którego używasz na forum
  3. Podaj rangę, o którą się starasz
  4. Napisz kilka zdań o sobie: ile masz lat, skąd jesteś, jakie są Twoje zainteresowania (...).

Nie stawiamy żadnych ograniczeń wiekowych.
Odpowiemy na wybrane zgłoszenia.

Chętnie nawiążemy współpracę z osobami zajmującymi się marketingiem internetowym
i/lub programowaniem aplikacji dedykowanych dla skryptu mybb.
  Odpowiedz
A kiedy wybierzecie, i ile osób dołączy do sztabu?

Odpowiedz
Wybieramy na bieżąco tyle osób ile aktualnie potrzeba. Nawet jak nie dostaniesz się teraz to nie jest powiedziane, że w przyszłości Twoja oferta nie zostanie zaakceptowana. Dla ambitnych i kreatywnych osób, drzwi do wspólnego tworzenia forum są zawsze otwarte.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(30.12.2012, 01:12)admin napisał(a): Chętnie nawiążemy współpracę z osobami zajmującymi się marketingiem internetowym
i/lub programowaniem aplikacji dedykowanych dla skryptu mybb.

Nie rozumiem, dlaczego jest to napisane małą czcionką, czyżby administracja
nie wierzyła że mamy na forum programistów? Jeśli chętnie nawiążecie współpracę
to może warto to podkreślić - teraz to wygląda jakby to był haczyk.

Sorry za czepianie, ale jakoś tak mi się w oczy rzuciło.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Właśnie kiedy wybierzecie ?
  Odpowiedz
Myślę że wtedy kiedy zbiorą odpowiednią ilość osób gotowych na swoje stanowiska,
ale to tylko moje przypuszczenia. W końcu rekrutacja odbywa się drogą mailową tak więc
jeśli po miesiącu nie otrzymasz odpowiedzi oznacza to że Twoje zgłoszenie zostało odrzucone.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(31.12.2012, 15:58)Sebastian napisał(a): Nie rozumiem, dlaczego jest to napisane małą czcionką, czyżby administracja
nie wierzyła że mamy na forum programistów? Jeśli chętnie nawiążecie współpracę
to może warto to podkreślić - teraz to wygląda jakby to był haczyk.

Sorry za czepianie, ale jakoś tak mi się w oczy rzuciło.

Najważniejsza w tym wątku jest rekrutacja na podane stanowiska.
Współpraca w zakresie marketingowym ma dla nas o wiele mniejszy priorytet,
dlatego została napisana mniejszą czcionką i nie ma to żadnego ukrytego czy innego znaczenia.

Zgłoszenia zbieramy cały czas. Jeżeli przychodzi zapotrzebowanie na daną funkcję,
najpierw szukamy wśród osób, które same wyraziły swoją chęć na współpracę.

Korzystając z sytuacji, chciałbym podziękować wszystkim osobom, które wysłały już
do nas swoje zgłoszenia. :)
  Odpowiedz
Tak więc nie lenić się, udzielać, pisać, tworzyć i zgłaszać kandydatury. Kto się czuje na siłach, będzie mile widzianym kandydatem.
  Odpowiedz
Kiedy zakończenie rekrutacji i wyniki ?
  Odpowiedz
raden napisał(a):Kiedy zakończenie rekrutacji i wyniki ?
To otwarta rekrutacja. Każde zgłoszenie jest przez nas starannie weryfikowane. O wynikach informujemy przede wszystkim kandydatów. Jeśli powiększymy szeregi forumowej ekipy, użytkownicy na pewno dowiedzą się o tym ze stosownego tematu.
  Odpowiedz