Najpierw gif :
A tutaj obrazki przed i po :
Before
After
Wiem, że wyszło bardzo sztucznie i zrobiłam z niej prawie " Plastik ", ale taki miał być efekt . ; )
Czekam na recenzje . xdd
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ankieta: Czy podoba Ci się efekt? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak. | 6 | 50.00% | |
Nie. | 2 | 16.67% | |
Tak, ale wolę zdjęcie przed retuszem . ; ) | 4 | 33.33% | |
Nie mam zdania... | 0 | 0% | |
Razem | 12 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Retusz Angeliny Jolie
|
Oceńcie . ; )
Najpierw gif : A tutaj obrazki przed i po : Before After Wiem, że wyszło bardzo sztucznie i zrobiłam z niej prawie " Plastik ", ale taki miał być efekt . ; ) Czekam na recenzje . xdd Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.03.2012, 01:03
Dziękuję . ; 3
30.03.2012, 17:21
Baardzo mi się podoba To ja już wiem dlaczego oni/one tak ładnie na zdjęciach wychodzą
31.03.2012, 22:00
Nestle to Twoja robota bo widzę tam jakiś adres stronki na zdjęciu.
(31.03.2012, 22:00)adam-as napisał(a): Nestle to Twoja robota bo widzę tam jakiś adres stronki na zdjęciu. Zdjęcie Angeliny zostało pobrane z tej strony . ; ) Ale tylko jej zdjęcie przed retuszem , nie przeróbka . edit : tu znalazłam kiedyś to zdjęcie ; http://www.infotuba.pl/styl_zycia/zdrowi...a11298.xml
01.04.2012, 21:46
Bardzo dobry choć moim zdaniem widać pixele w kilku miejscach a zwłaszcza w okolicach nosa. Jeśli oceniać jako zdjęcie to oryginał jest lepszy z tego względu, że tam wygląda naturalniej. Profesjonalizm na "tak", subiektywne wrażenie po obróbce na "nie".
14.04.2012, 13:37
(01.04.2012, 21:46)thor-1977 napisał(a): Bardzo dobry choć moim zdaniem widać pixele w kilku miejscach a zwłaszcza w okolicach nosa. Jeśli oceniać jako zdjęcie to oryginał jest lepszy z tego względu, że tam wygląda naturalniej. Profesjonalizm na "tak", subiektywne wrażenie po obróbce na "nie". Masz rację , Dobrze , że na tym po obróbce wygląda "sztucznie", ponieważ właśnie o taki efekt mi chodziło . : ) |