Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rezygnacja z Redakcji
Chcieliśmy Wam oświadczyć, że projekt Redakcji forum Odjechani.com.pl, został dziś zamknięty. Z tego miejsca jeszcze raz serdecznie podziękujemy użytkownikom, którzy wspólnie z nami tworzyli to przedsięwzięcie. Mamy nadzieje, że wynieśliście z tego okresu wiele miłych wspomnień. To była naprawdę ciekawa przygoda, miło będziemy ją wspominać! :)
  Odpowiedz
Dla mnie również była to fajna przygoda, mająca wzloty i upadki ;) Również Dziękuję wam za współpracę, zwłaszcza Tobie Buhay a dlaczego Tobie to ty już doskonale wiesz Haha

Oświadczam że pomimo rezygnacji z Redakcji będę kontynuował swoja Serię artykułów "Odjechane TABU". Więc nie zawiodę swoich czytelników którzy zapewne czekają na kolejne części tej serii :) Buhay wiesz co to oznacza dla ciebie? Haha

P.S. Czerwoni takie pytanko. Skoro już nie ma Projektu Redakcja to co jeszcze robi na belce rang Redaktor? :D
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
I dobrze, że " projekt Redakcji forum Odjechani.com.pl " został zamknięty. Osoby, które należały do tego klubu tworzyli kompletnie nudne wątki, których przez ogrom treści, nie za bardzo chciało się czytać. Posty w ogóle nie były ciekawe i wg mnie moja skromna osoba zrobiłaby ciekawsze tematy.
  Odpowiedz
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości