Rezygnacja z Redakcji
|
30.04.2013, 02:31
Chcieliśmy Wam oświadczyć, że projekt Redakcji forum Odjechani.com.pl, został dziś zamknięty. Z tego miejsca jeszcze raz serdecznie podziękujemy użytkownikom, którzy wspólnie z nami tworzyli to przedsięwzięcie. Mamy nadzieje, że wynieśliście z tego okresu wiele miłych wspomnień. To była naprawdę ciekawa przygoda, miło będziemy ją wspominać!
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dla mnie również była to fajna przygoda, mająca wzloty i upadki Również Dziękuję wam za współpracę, zwłaszcza Tobie Buhay a dlaczego Tobie to ty już doskonale wiesz
Oświadczam że pomimo rezygnacji z Redakcji będę kontynuował swoja Serię artykułów "Odjechane TABU". Więc nie zawiodę swoich czytelników którzy zapewne czekają na kolejne części tej serii Buhay wiesz co to oznacza dla ciebie? P.S. Czerwoni takie pytanko. Skoro już nie ma Projektu Redakcja to co jeszcze robi na belce rang Redaktor?
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
30.04.2013, 11:00
I dobrze, że " projekt Redakcji forum Odjechani.com.pl " został zamknięty. Osoby, które należały do tego klubu tworzyli kompletnie nudne wątki, których przez ogrom treści, nie za bardzo chciało się czytać. Posty w ogóle nie były ciekawe i wg mnie moja skromna osoba zrobiłaby ciekawsze tematy.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości