Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

SE Xperia Mini Pro
Czy ktoś z was wie jak zapisać zdjęcia z MMS'a do karty pamięci lub przerzucić je na komputer. Za każdym razem moja dziewczyna musi mi wysłać to zdjęcie MMS'em bo nie możemy dojść jak je skopiować.
Trochę to nie wygodne muszę przyznać i denerwujące zarazem.:placz
  Odpowiedz
U mnie na se x10 mini (nie PRO) wystarczy kliknąć na zdjęcie z tego co pamiętam przytrzymasz klawisz na zdjęciu i taki pasek się pokazuje gdzie jest kopiuj itp. A nie możesz poprostu nie usuwać tego mmsa?
  Odpowiedz
Po kliknięciu na zdjęcie jest tylko opcja wyslij dalej i ustaw jako tapetę.
  Odpowiedz