Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Saga i Lumi czyli szalone malamuty
Jako zdeklarowana "psiara" muszę powiedzieć, że są przeurocze! I szczerze mówiąc bym je "wyprzytulała", takie są zachęcające. A Twoje podejście szanuję i podziwiam. Osobiście unikam ludzi, którzy nie mają serca do zwierzaków, bo twierdzę, że do ludzi też najczęściej im go brak. Moja sunia zamieszkała u mnie przypadkiem, po tym jak odwiedziłam rodzinę na wsi i zobaczyłam małą, czarną, puszystą kulkę na łańcuchu. Zakołtunioną i smutną. Wróciłam z Młodym do miasta, zrobiłam niezbędne zakupy ( karma, szampon, legowisko, smycz) i wróciłam po Kaję. To było 4 lata temu. Dziś jest rozpieszczona i szczęśliwa. Pozdrawiam.
  Odpowiedz
jarusrogus napisał(a):Marzę o psie takiej właśnie rasy . Jak tylko będę mógł zapewnić mu wystarczające warunki to na pewno sobie takiego sprawię .

Nieśmiało sugeruję wówczas adopcję jakiegoś bezdomniaka. Tyle cudownych psiaków szuka domu, a o dobry i odpowiedzialny dom też nie łatwo (taki, który zna potrzeby i specyfikę rasy ;) )

veronique napisał(a):I szczerze mówiąc bym je "wyprzytulała", takie są zachęcające.
Uwaga, bo to bardzo niebezpieczne - mogą zalizać na śmierć (zwłaszcza Saga, która za pieszczoty odda nawet smakołyki :P )
  Odpowiedz
Jutro podobno koniec świata, więc jeśli mam wybór wolę być zalizana na śmierć. A jako dobra psia ciocia zawsze jakieś smakołyki w kieszeni znajdę. 2 w 1:D
  Odpowiedz
W czasie deszczu dzieci się nudzą... :P
  Odpowiedz
Trener profesjonalny i opanowany. Za to uczestnicy bardzo wygadani i głodni:D Nadal twierdzę, że są urocze. To jedno a to, że są duże to drugie:D
[Obrazek: podpis.jpg]
  Odpowiedz
veronique napisał(a):Trener profesjonalny i opanowany. Za to uczestnicy bardzo wygadani i głodni
Wszyscy razem mają ADHD, więc się dobrze rozumieją :D
No to jak już przy filmikach jestem, to jeszcze troszkę z naszych amatorsko-wieśniackich treningów z rowerem :P (wybaczcie kiepską jakość, zwłaszcza pierwszego filmiku, ale nagrywałam komórką Rumiany )

Odpowiedz
Mam nadzieję że możesz jakoś szybko odpiąć tę uprząż od roweru(?).
Pytam, bo jak byłem małym szkrabem, jeździłem na sankach za owczarkiem podhalańskim. Było super dopóki nie pojawił się kot. Ojciec mnie chyba z pół godziny wyciągał z kępy jeżyn ;(:P.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz