Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Skarpetki faceta
Dobra będę pierwsza bo widzę, że ten dział czeka właśnie na mnie :)

Co zrobić, żeby facet przestał zostawiać wszędzie swoje skarpetki porozrzucane po pokoju?
W sumie dotyczy to również wielu innych rzeczy ;)
Macie jakieś sposoby, aby oduczyć ich tego głupiego zachowania?

Oczywiście Panów nie proszę o opinie :)
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
Zawsze można je schować. Jak mu braknie to się nauczy gdzie ma je zostawiać. Moja mama tak zrobiła mojemu tacie i się nauczył :D
  Odpowiedz
Ja mam 2 sposoby które zadziałały.
1 to nie prałam ich. Kosz na pranie mam wielki i takie smrody zawsze były na samym dole.
2 to zaczęłam je zbierać i układać z czystymi koszulkami efekt był ekspresowy - dziś wszystkie smrody mają miejsce w praniu.
  Odpowiedz
Kurczę jak tak czytam,to ja mam chyba szczęście,bo mój facet od odkąd pamiętam skarpetki zostawiał jedynie w koszu na pranie :)
Ale koleżanka miała podobny problem i po prostu sposób już wymieniony - nie prała i jak nie miał w czym chodzić to nauczył się expresem ;)
  Odpowiedz
Ja jak znajdę brudne skarpetki to je biorę i wsadzam do świeżo upranych :D efekt expresowy :D gorzej ze spodniami koszulami bluzami itp....:D
  Odpowiedz
Zacząć zostawiać swoją bieliznę (oczywiście czystą), wszędzie gdzie tylko popadnie - na podłodze, na stole, w jego teczce z dokumentami do pracy :D

Jak się spostrzeże, że taki proceder nie jest wcale taki bez znaczenia - zacznie się zastanawiać nad swoim postępowaniem.

Szlaban na pranie jego rzeczy też jest dobrym pomysłem...
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości