Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Skok na bungee z dźwigu
(05.04.2011, 12:50)david2505 napisał(a): ...jak tylko natrafi się okazja na pewno skoczę :)
Nono - nie mów hop - na górze inaczej się myśli niż na dole ;-)

(05.04.2011, 12:50)tonyviroos napisał(a): ...mam oddanych ponad 150 skoków więc wiem co mówię..
A ten to tylko dużo gada a mało robi hehe. Tony załóż wątek i pokaż nam na fotkach Twoje skoki. Nie wierzę że przy tylu skokach nie masz żadnego zdjęcia. Cool:
  Odpowiedz
(07.04.2011, 01:11)adam-as napisał(a): A ten to tylko dużo gada a mało robi hehe. Tony załóż wątek i pokaż nam na fotkach Twoje skoki. Nie wierzę że przy tylu skokach nie masz żadnego zdjęcia. Cool:

Powiedz mi proszę gdzie dużo gadałem a mało robiłem.
Na jakiej podstawie tak mówisz ??
Kto Ci powiedział że nie mam zdjęć ze skoków.
  Odpowiedz
(07.04.2011, 05:10)tonyviroos napisał(a): ...Kto Ci powiedział że nie mam zdjęć ze skoków.

Tony - jak masz fotki może zechcesz się nimi pochwalić? Z chęcią zobaczę Cię
w akcji jeśli pozwolisz :)
  Odpowiedz
Oj nie nie nie to nie dla mnie.
  Odpowiedz
Ja w sumie bym chciała. :P Nawet dostałam karnet, jak tylko czas i pogoda pozwoli to mam nadzieję, że w sierpniu się uda. :)
  Odpowiedz
Ja się odważę w przyszłym roku...może :)
  Odpowiedz
Fajna sprawa, też rozważam, ale na razie odwagi brakuje
  Odpowiedz