Znalazłem jedną stronę na której można kupić bilet ale jeszcze niema ich na polską gale jak by ktoś znalazł jakąś inna to mógłby ją podać
eventim.pl
a to link 🔍http://www.eventim.pl/pl/bilety/smackdow...event.html
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Smackdown W Polsce w Gdańsku.
|
Czy ktoś wie gdzie można nabyć bilety na galę i mniej więcej w jakiej cenie one będą ?
Znalazłem jedną stronę na której można kupić bilet ale jeszcze niema ich na polską gale jak by ktoś znalazł jakąś inna to mógłby ją podać eventim.pl a to link 🔍http://www.eventim.pl/pl/bilety/smackdow...event.html Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.05.2011, 18:49
11 listopada House Show Gdańsk/Sopot Ergo Arena!
Gwiazdy, które wystąpią: Randy Orton, Christian, Sheamus, Kane, Wade Barrett, Sin Cara, Mark Henry, The Great Khali, Layla i wiele więcej. Skład jednak może ulec zmianie. Bilety dostępne będą od poniedziałku 23 maja, godzina 12:00 na 🔍www.livenation.pl oraz 🔍www.eventim.pl Wstępne ceny biletów:
- 385 zł płyta przód
- 220 zł płyta tył, trybuny środkowe płyta - 110 zł trybuny boczne płyta, trybuny poziom 3 i 4 - 55 zł trybuny poziom 5 oraz niepełnosprawni - 535 zł VIP
19.05.2011, 19:00
Cytat:Gwiazdy, które wystąpią:No, no, no... Nie ma lipy ;D Cytat:- 535 zł VIPDobrze, że Odjechani mają free ![]()
19.05.2011, 20:49
Mam pytanie czy ktoś z was wybiera się na tą gale ? Ja bym bardzo chciał ale jest problem z dojazdem i nie wiem czy uzbieram kasę nie chodzi mi tylko o koszty biletu pociągowego i na gale bo chciałby sobie jeszcze jakąś pamiątkę kupić ale dla chcącego nic trudnego
![]()
19.05.2011, 21:39
Ja na pewno tam będę
![]() ![]() ![]()
24.05.2011, 23:12
60% to dzieci ;D
Widzę nawet jakieś laski się znalazły ![]() Trzeba je sprowadzić na forum ! ![]()
27.05.2011, 21:39
Umieszczam układ trybun wraz z cenami za dane miejsce.
![]() Wspomniana wcześniej strefa VIP oferuje: - bilet w cenie nominalnej 110 zł - drink powitalny serwowany przez hostessy - selekcja win białych i czerwonych - alkoholowe cocktail- bary, serwujące drinki na Państwa życzenie - poczęstunek w formie szwedzkiego bufetu, przygotowanego przez renomowaną firmę cateringową. - bary piwne obsługiwane przez hostessy - napoje bezalkoholowe - parking VIP
09.11.2011, 23:22
Odświeżając temat wstawiam dwie pewne walki, które się odbędą:
1. WWE WH Title Match: Mark Henry vs Big Show 2. Cody Rhodes vs Randy Orton Oraz pytanie... wybiera się ktoś z Was 11 listopada do Gdańska? Ja niestety nie i jeśli uda się Wam coś nagrać to chętnie bym zobaczył co nieco jak było etc. Zachęcam także do zdania relacji z wyjazdu w tym wątku. |