Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Smartfon między 500 - 1000 złotych. Jaki wybrać?
Sry za post pod postem, ale jestem ciekaw czy Baron wygrał licytację?.
  Odpowiedz
Tak wygrałem licytację.
Czekam do wtorku a potem wzywam policję... :P:P:P
  Odpowiedz
Zaopiniuj nam koniecznie nowy gadżet bo mam apetyt na tę Nokię :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Telefon już mam od 20 godzin.
Spisuje się prawidłowo jak na razie.
Postaram się jakąś niewielką recenzje
napisać za parę dni gdyż chcę go najpierw
potestować.
  Odpowiedz
kupujecie te telefony które chcą wam sprzedać, a to ani dobre, ani tanie!
Po za tym w przyszłym roku z rynku znika NOKIA - przejęta przez microsoft i HTC wykupione przez Lenovo.

Za 800zet można kupić ZOPO C2 platinym z prockiem 4x1,5, aparatem 13MPx i 5" ekranem FullHD lub podobny w konfiguracji iocean X7 Plus

Za 900zet
Cytat:Na pokładzie Zopo ZP998 znajdziemy najnowszy ośmiordzeniowy układ MediaTek, który może wykorzystywać wszystkie 8 rdzeni jednocześnie. Nie zabraknie również 5,5-calowego ekranu o rozdzielczości 1080 x 1920 pikseli, 2 GB pamięci RAM, 32 GB wbudowanej przestrzeni dyskowej, baterii o pojemności 2400 mAh, slotu na karty microSD oraz aparatu 14 Mpix.

Całość działa pod kontrolą systemu Android z autorską nakładką producenta, która zawiera kilka funkcji znanych z urządzeń Samsunga, np. sterowanie przy pomocy gestów.

Warto wspomnieć, że firma Zopo wyceniła swojego smartfona na 299 dol., czyli nieco ponad 930 zł.
  Odpowiedz
Microsoft już kupił Nokie :-).
Sama marka nie zniknie, jedynie właściciel się zmienił.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
W tym roku ą przejmie, zostanie tylko lumia.
na razie lenovo kupiło motorolę i z tego co wyczytałem na forum telchina to lenovo ma produkować nexusa 6
  Odpowiedz