Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
30.06.2011, 12:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.06.2011, 21:38 przez Leszek.)
Moje pytanie: kupić czy nie? Czy to nie okaże się jednorazówką?
Cytat:Producent: Apollo
Model: JUICER-WHITE-O
Cena 49.90 zł
Kolor: Biały/pomarańczowy, elementy pomarańczowe
Ostrze/filtr wykonane ze stali nierdzewnej
Wbudowany pojemnik na miąższ o pojemności 500ml
Osobny pojemnik z uchwytem na sok o pojemności 500ml
Ochrona przed uruchomieniem bez pokrywy
Przystosowany do robienia soków z owoców i warzyw
Gumowe nóżki zabezpieczają przed ruszanie i ślizganiem
System do przechowywani kabla
Bezpieczny system zamykania
Wyłącznik on/off
Kupuj. Za tą cenę nic lepszego nie dostaniesz. Nie jest to może profesjonalna sokowirówka, ale do domowych zastosowań, czyli używanie raz, dwa razy na tydzień, to w zupełności wystarczy.
Dla mnie nie wygląda na jednorazówke ale pozory mogą mylić , nie będziesz jej używał 24 godziny na dobę. Spróbuj poczytać opinie na jej temat. Ciekawe jak wygląda z (w razie w ) z kupieniem " Ostrze/filtr wykonane ze stali nierdzewnej ". Leszku to sokowirówka a nie kosiarka do trawy. Heheh
u mnie była kiedys i się nie sprawdziła, pijemy litrami więc po jakimś czasie się przy jarała. Kupiliśmy droższą... mało znana firma ale naprawdę dobrze ciągnie )
Mam bardzo podobnie wyglądającą sokowirówkę(na pozór), ale marki Sapir. Od roku jest mocno eksploatowana i nic z nią się nie dzieje. Może diabeł tkwi w silniku, bo tego nie widać na zewnątrz. Moja sokowirówka ma dużą moc...