Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sokowirówka za 49,90 zł - kupić nie kupić?
Moje pytanie: kupić czy nie? Czy to nie okaże się jednorazówką?

Cytat:Producent: Apollo
Model: JUICER-WHITE-O
Cena 49.90 zł

Kolor: Biały/pomarańczowy, elementy pomarańczowe
Ostrze/filtr wykonane ze stali nierdzewnej

Wbudowany pojemnik na miąższ o pojemności 500ml
Osobny pojemnik z uchwytem na sok o pojemności 500ml
Ochrona przed uruchomieniem bez pokrywy
Przystosowany do robienia soków z owoców i warzyw
Gumowe nóżki zabezpieczają przed ruszanie i ślizganiem
System do przechowywani kabla
Bezpieczny system zamykania
Wyłącznik on/off

[Obrazek: Juicer-White-O.jpg]

[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Kupuj. Za tą cenę nic lepszego nie dostaniesz. Nie jest to może profesjonalna sokowirówka, ale do domowych zastosowań, czyli używanie raz, dwa razy na tydzień, to w zupełności wystarczy.
  Odpowiedz
Dla mnie nie wygląda na jednorazówke ale pozory mogą mylić , nie będziesz jej używał 24 godziny na dobę. Spróbuj poczytać opinie na jej temat. Ciekawe jak wygląda z (w razie w ) z kupieniem " Ostrze/filtr wykonane ze stali nierdzewnej ". Leszku to sokowirówka a nie kosiarka do trawy. Heheh :)
  Odpowiedz
Dziękuję za porady. Opinii o niej nie ma. To nie jest dla mnie. Podjąłem decyzję, kupuję, zapłacę, podam adres gdzie ma trafić i będzie dobrze.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Leszku mam identyczną.
Mała i daje radę więc to dobry zakup jak na małe domowe potrzeby.
  Odpowiedz
u mnie była kiedys i się nie sprawdziła, pijemy litrami więc po jakimś czasie się przy jarała. Kupiliśmy droższą... mało znana firma ale naprawdę dobrze ciągnie :))
  Odpowiedz
Mam bardzo podobnie wyglądającą sokowirówkę(na pozór), ale marki Sapir. Od roku jest mocno eksploatowana i nic z nią się nie dzieje. Może diabeł tkwi w silniku, bo tego nie widać na zewnątrz. Moja sokowirówka ma dużą moc...
  Odpowiedz
Sokowirówka jest już używana prawie pół roku. Sprawuje się bardzo dobrze.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz