Jeśli czegoś nie rozumiecie to pytać.

Edit: Straciłem zaufanie niektórych klientów, a także musiałem dać im więcej transferu aby nie mówili, że okradam ich z transferu.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Solutionsoftware.pl - oszuści?
|
20.02.2013, 19:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.02.2013, 19:47 przez MissFuneral.)
Najprawdopodobniej dzisiaj lub wczoraj, ta strona zmieniła mi ilość transferu na jaki był przydzielony moim klientom. Nikogo o to nie posądzam, lecz nie nastąpiło włamanie od kupujących lub osób trzecich, ponieważ nikt nic nie ściągał, a przez włamanie miał taką możliwość. Na kodach miałem powpisywane po prawie 1 TB ( tyle ile dało się maksymalnie wpisać). O stratach jakie poniósłbym wole nie wspominać. Dobrze, że zareagowałem w ciągu około 24h, bo nie wiem czy miałbym po co wracać na chomikuj.pl.
Jeśli czegoś nie rozumiecie to pytać. ![]() Edit: Straciłem zaufanie niektórych klientów, a także musiałem dać im więcej transferu aby nie mówili, że okradam ich z transferu. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Nie wiem w ogóle o co chodzi.
![]() Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
20.02.2013, 19:49
Ja też nie bardzo. Pisz bardziej zrozumiale. Krótsze zdania a bardziej treściwe.
Chodzi ci o to że ktoś wykorzystał transfer tak? to da się prosto wytłumaczyć ktoś miał kod dostępowy. Może dawałeś komuś lub ci ukradł jakimś cudem. Bo raczej zarządca strony nie ukradł ![]()
Aha chyba chodzi o to, że free transfer mu przez tą stronkę zabrało... Tak oto chodziło???
Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
20.02.2013, 20:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.02.2013, 01:45 przez MissFuneral.)
U mnie na razie w porządku wszystko.
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk (20.02.2013, 19:49)Damianoslawp napisał(a): Ja też nie bardzo. Pisz bardziej zrozumiale. Krótsze zdania a bardziej treściwe. Tak chodzi o to, że pozmieniał transfer - każdy kod miał po prawie 1tb transferu. Nie dawałem nikomu kodu głównego. Znam gościa, który to zrobił. Ma ktoś pomysł co ma teraz zrobić ?
Jak widać strona nie działa ............
20.02.2013, 20:22
Co z nim zrobić>? Teraz to poproś szefa strony by ci nowy kod przydzielił lub usuń dane do chomika
![]() Ale jak nie będziesz korzystał z konta to kredyty stracisz.
Czekajcie jeszcze kilka dni i będą blokady konta.
Pisałem już o tym.
20.02.2013, 20:51
Może nie
![]() ![]() ![]() |