Spacer po wodzie
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Chodzą po pleksie, kiedyś to widziałem.
23.01.2014, 20:22
Widziałem kiedyś chrisa angela robiącego ten trik, tylko że on zrzucił buty.Więc coś by tu nie pasowało skoro miałby pleksę pod stopami.
23.01.2014, 20:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2014, 20:32 przez Swordancer.)
Alleluja! Dynamo chodził chyba po palach, nie pleksie. Najlepszy był gość z afro, rozwalił mnie.
Suicider napisał(a):coś by tu nie pasowało skoro miałby pleksę pod stopami.zobacz ze daje większy krok ..
---
Stare jak świat, milion razy to widziałem.
Ci ludzie którzy pływają w tym basenie, w filmiku podanym przez Suicidera wiedzą o co chodzi, bo to już jest ustawione. Szkło akrylowe i co jakiś czas odstęp, aby ktoś mógł przepłynąć, co staje się jeszcze bardziej wiarygodne. Gdyby tych osób tak nie było to musieliby z dala to nagrywać, ponieważ ta woda nie ruszałaby się tak. No i gdzie te odstępy, to większy krok postawiony. Człowiek nie będzie chodził po wodzie, jak po ziemi. A jeśli już to robi, to czymś się wspomaga i można to wytłumaczyć. To jest iluzja, jedną sztuczkę można rozwiązać raz-dwa, a na inne potrzebujemy więcej czasu, aby je rozgryźć. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
24.01.2014, 08:08
Wy chyba nie znacie znaczenia słowa prank - wkręt, żart, więc wiadomo od początku, że po czymś chodzi ...
24.01.2014, 11:59
My po prostu ustalaliśmy po czym chodzą Ci panowie.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
25.01.2014, 03:55
To też jest niezłe
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości