Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Spam w chomikowych rozmowach po aktualizacji portalu
Nie mam już siły kasować reklam w chomikowych rozmowach. Już nie wiem co robić. Mogliby dać captcha co 1 wpis albo chociaż możliwość skasowania wszystkich wpisów jednym kliknięciem.
Te boty to po prostu masakra. Jeszcze wprowadzili rel="nofollow" dla wyszukiwarek i teraz każdy chce być na pierwszej stronie chomikowych rozmów, przez co mam ten sam wpis co 20 minut.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Boty zaczęły na nowo działać i znowu zaczął się spam. Ja rozumiem, że należy się reklamować, ale 8-10 jednakowych reklam pod rząd to gruba przesada. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, jedynie blokować takich natrętów. Ciekawe na ile to pomoże.
Pozdrawiam.

[link usunięto - na forum nie działa html - proszę używać BBcode]
  Odpowiedz
(05.04.2012, 20:55)Blachu82 napisał(a): ... albo chociaż możliwość skasowania wszystkich wpisów jednym kliknięciem.
Świetny pomysł. Czyszczenie CHR za jednym kliknięciem.

Dlatego prosiłbym abyście zasypali wiadomościami administratorów chomikuj.pl, aby wprowadzili możliwość czyszczenia CHR za jednym kliknięciem. Ja już napisałem :)

*CHR - chomikowe rozmowy
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ja już dawno.... dawno... pisałem o takim pomyśle, ale niektórzy byli przeciw, trochę się pokłóciliśmy i wiesz.. nikt do adminów nie napisał więc było "po sprawie" :D Taki sam przypadek miałem jak założyłem temat z takim pomysłem aby za 1 kliknięciem czyścić całe PW, też by było przydatne ;)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
W kupie siła :D Ok
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
  Odpowiedz
Ja już napisałem do administracji;) Teraz czas na was.
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Jeżeli mogę to będę tu umieszczał nicki osób, które wysłały do administracji wiadomość dotyczącą nowej funkcji: kasowania wszystkich wiadomości w CHR za pomocą jednego przycisku.

Osoby, które wysłały wiadomość:
Diablo09
luzakkajojo
dimix
Blachu82

Poniżej przykładowa wiadomość, którą możesz wysłać do administracji:

Witam

Spam w CHR jest ciężkim problemem, kasowanie spamu także jest męczące zwłaszcza mając kilkadziesiąt stron. Dlatego zwracam się z prośbą o dodanie nowej funkcji, tzn. dodanie w CHR przycisku USUŃ WSZYSTKIE WIADOMOŚCI.
* CHR - chomikowe rozmowy

Dziękuję i liczę na pozytywną reakcję.

Osoba, która wysłała wiadomość do chomikuj.pl niech napisze na PW, bądź w tym temacie abym mógł dodać ją do listy.
  Odpowiedz
spam mnie też denerwuje nie mówię po 1 reklamie na 24h ale 10 tych samych przez 2h
Dostałem taką odpowiedź
administracja chomikuj.pl napisał(a):Witam serdecznie,

niestety w tej chwili taka opcja jest niedostępna. Przekazałem Pana sugestię do
odpowiedniego działu w celu rozpatrzenia i być może wprowadzenia.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

--
Pozdrawiam

Piotr Osiński
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Tak jak wcześniej pisałem pojedynczo nic nie zdziałamy. Razem możemy wiele.
  Odpowiedz
a to teraz nie jest tak że jest tylko jedna strona? ja jak ktoś przesadza to banuje szkodnika :P
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz