Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Spór - Rutkowski vs Policja
[Obrazek: logo2.JPG]

Aby oglądać program kliknij - w baner powyżej.

Jakie jest wasze zdanie po obejrzeniu tego kontrowersyjnego materiału. Kto ma rację? Jak to powinno wyglądać naprawdę?
  Odpowiedz
Ale materiał! Dzięki Karol.

Śmiało mogę opowiedzieć się za Rutkowskim.

Dla mnie kwestie etyki w takiej branży to sprawa drugorzędna.
Facet jest skuteczny i to jest najważniejsze. Ciekaw jestem czy kwestie etyki
obchodziły by Panią prowadząca gdyby to Ona miała sprawę w którą zaangażowana
była by Policja i Rutkowski. Nie interesowało by ją jak sprawę rozwiązać,
tylko żeby w ogóle rozwiązać.
  Odpowiedz
To moje miasto i okolice było bardzo dużo policji i mediów. Dobrze ze to już prawie koniec.
  Odpowiedz
Zdecydowanie Rutkowski! Widzę, że wszystkich bardzo bolą jego sukcesy bo lubi, gdy jest o nich głośno. Polacy zawsze mieli skłonności do zazdrości, a już najlepiej potrafią liczyć komuś pieniądze.
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
Choć nie jestem fanem Rutkowskiego, to przyznam , że bardziej przekonują mnie jego argumenty.
Policjant jak zwykle się wymiguje prawem i etyką, a w każdym zdaniu stara się wytłumaczyć z swojej nieudolności i całej policji.
A wiadomo kto się tłumaczy jest winny :P
Poza tym dziennikarka telewizyjna moim skromnym zdaniem powinna być obiektywna i prowadzić rozmowę miedzy nimi a doprowadziła do kłótni ona+policjant przeciwko Rutkowskiemu , za co moim zdaniem powinna dostać opieprz od przełożonych.

Generalnie oglądając ten spór jestem za Rutkowskim!!

Choć dodam, że śmieszy mnie jak starsi ludzi mówiąc o płycie cd mówią "cede" :PP
Ale to tak na marginesie hhee
  Odpowiedz
Temat kontrowersyjny - ilu piszących tyle własnych spostrzeżeń. Jest o co się kłócić i spierać??? W serialach typu CSI lub NCIS przy wykorzystaniu technologii komputerowej sprawa byłaby dawno rozwiązana. Nie mam własnego zdania w temacie kto ma rację. Niech zwycięży prawda.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
(06.02.2012, 16:46)Leszek napisał(a): ........... Niech zwycięży prawda.

Dokładnie Leszku. A prawda dotrze do nas za jakiś czas. Musimy pominąć ten medialny harmider, bo jeśli mu się poddamy to zgłupiejemy. Pomimo wszystko, jestem za Rutkowskim i za jego skutecznością. Policja, owszem, wymiguje się, ponieważ ma uwiązane ręce naszym, nie do końca uściślonym, a raczej "wielo-interpretacyjnym" prawem.
  Odpowiedz
A oglądał ktoś wczoraj Lisa? Ten cały rzecznik policyjny tłumaczył (powtarzając co zdanie "ja powiem tak"), że gdyby nie Rutkowski w czwartek, to oni by w piątek rozwiązali całą sprawę, mieli przygotowane "działania operacyjne", ale nie może zdradzić jakie, a Rutkowski im wszystko popsuł, bo rozwiązał sprawę przed nimi... Biedna ta nasza policja, oni chcieli rozwiązać, a tu przyszedł taki bez licencji i popsuł im zabawę...
  Odpowiedz
Cytat:Musimy pominąć ten medialny harmider, bo jeśli mu się poddamy to zgłupiejemy.
Święta racja.

Cytat: jestem za Rutkowskim i za jego skutecznością.
A to chyba dowcip jest... naprawdę muszę przypominać świętą trojce mafia paliwowa-Olewnik-Lepper?

A cala sprawę mam właściwie gdzieś, łącznie z Rutkowskim, Policja, poszkodowanym dzieckiem, i jego rodzicami.
Dlaczego? Bo to kolejny „temat zastępczy” by czasem ludki nie zaczęły się zastanawiać na co im pieniądze uciekają.
  Odpowiedz
MissFuneral napisał(a):A oglądał ktoś wczoraj Lisa?
Ja oglądałem. Ten program właśnie wtedy pobił rekord oglądalności od 2008 roku!
Cały program możecie zobaczyć na stronie TVP tutaj:
http://www.tvp.pl/publicystyka/polityka/...12/6257604

Osobiście mam awersję do Pana Sokołowskiego więc pozwolę sobie nie komentować jego wypowiedzi.
  Odpowiedz