Spór - Rutkowski vs Policja
|
05.02.2012, 17:29
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.02.2012, 23:22
Ale materiał! Dzięki Karol.
Śmiało mogę opowiedzieć się za Rutkowskim. Dla mnie kwestie etyki w takiej branży to sprawa drugorzędna. Facet jest skuteczny i to jest najważniejsze. Ciekaw jestem czy kwestie etyki obchodziły by Panią prowadząca gdyby to Ona miała sprawę w którą zaangażowana była by Policja i Rutkowski. Nie interesowało by ją jak sprawę rozwiązać, tylko żeby w ogóle rozwiązać.
06.02.2012, 00:00
To moje miasto i okolice było bardzo dużo policji i mediów. Dobrze ze to już prawie koniec.
06.02.2012, 06:45
Zdecydowanie Rutkowski! Widzę, że wszystkich bardzo bolą jego sukcesy bo lubi, gdy jest o nich głośno. Polacy zawsze mieli skłonności do zazdrości, a już najlepiej potrafią liczyć komuś pieniądze.
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
Choć nie jestem fanem Rutkowskiego, to przyznam , że bardziej przekonują mnie jego argumenty.
Policjant jak zwykle się wymiguje prawem i etyką, a w każdym zdaniu stara się wytłumaczyć z swojej nieudolności i całej policji. A wiadomo kto się tłumaczy jest winny Poza tym dziennikarka telewizyjna moim skromnym zdaniem powinna być obiektywna i prowadzić rozmowę miedzy nimi a doprowadziła do kłótni ona+policjant przeciwko Rutkowskiemu , za co moim zdaniem powinna dostać opieprz od przełożonych. Generalnie oglądając ten spór jestem za Rutkowskim!! Choć dodam, że śmieszy mnie jak starsi ludzi mówiąc o płycie cd mówią "cede" P Ale to tak na marginesie hhee
06.02.2012, 16:46
Temat kontrowersyjny - ilu piszących tyle własnych spostrzeżeń. Jest o co się kłócić i spierać??? W serialach typu CSI lub NCIS przy wykorzystaniu technologii komputerowej sprawa byłaby dawno rozwiązana. Nie mam własnego zdania w temacie kto ma rację. Niech zwycięży prawda.
07.02.2012, 12:41
(06.02.2012, 16:46)Leszek napisał(a): ........... Niech zwycięży prawda. Dokładnie Leszku. A prawda dotrze do nas za jakiś czas. Musimy pominąć ten medialny harmider, bo jeśli mu się poddamy to zgłupiejemy. Pomimo wszystko, jestem za Rutkowskim i za jego skutecznością. Policja, owszem, wymiguje się, ponieważ ma uwiązane ręce naszym, nie do końca uściślonym, a raczej "wielo-interpretacyjnym" prawem.
07.02.2012, 13:39
A oglądał ktoś wczoraj Lisa? Ten cały rzecznik policyjny tłumaczył (powtarzając co zdanie "ja powiem tak"), że gdyby nie Rutkowski w czwartek, to oni by w piątek rozwiązali całą sprawę, mieli przygotowane "działania operacyjne", ale nie może zdradzić jakie, a Rutkowski im wszystko popsuł, bo rozwiązał sprawę przed nimi... Biedna ta nasza policja, oni chcieli rozwiązać, a tu przyszedł taki bez licencji i popsuł im zabawę...
07.02.2012, 17:52
Cytat:Musimy pominąć ten medialny harmider, bo jeśli mu się poddamy to zgłupiejemy.Święta racja. Cytat: jestem za Rutkowskim i za jego skutecznością.A to chyba dowcip jest... naprawdę muszę przypominać świętą trojce mafia paliwowa-Olewnik-Lepper? A cala sprawę mam właściwie gdzieś, łącznie z Rutkowskim, Policja, poszkodowanym dzieckiem, i jego rodzicami. Dlaczego? Bo to kolejny „temat zastępczy” by czasem ludki nie zaczęły się zastanawiać na co im pieniądze uciekają. MissFuneral napisał(a):A oglądał ktoś wczoraj Lisa?Ja oglądałem. Ten program właśnie wtedy pobił rekord oglądalności od 2008 roku! Cały program możecie zobaczyć na stronie TVP tutaj: http://www.tvp.pl/publicystyka/polityka/...12/6257604 Osobiście mam awersję do Pana Sokołowskiego więc pozwolę sobie nie komentować jego wypowiedzi. |