Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam 10 Kodów na solutionsoftware po 50GB Transferu chomikuj Automat 2x taniej niż allegro
Witam dopiero zaczynam z solutionsoftware.pl po cenie promocyjnej chciałbym sprzedać kody po wpisaniu których otrzymujemy na solutionsoftware.pl konto z transferem 50GB który możemy wykorzystać w każdej chwile na wybrane przez siebie pliki
Czas wykorzystania:Dopóki istniej portal chomikuj.pl
Cena jednego kodu to 10zł płatność paypal za 50GB transferu na chomikuj
Kontakt:11646498
Jak to działa
http://solutionsoftware.pl/instrukcjak.html
(jedyna filozofia to wkleić mój kod na stronie i już można pobierać z chomikuj szybko i łatwo)
tak to wygląda
[Obrazek: poradnik-1360514554.jpg][Obrazek: poradnik2-1360514555.jpg]
Zachęcam do sprawdzenia nie rozczarujecie się;)
niechce sie wypowaidac na wad tego serwisu ale sami sie przekonacie jak ktos chce wiecej info prosze na pw
Już to widzę jak wszyscy będą płakać że im hasła do chomika ukradli.
Nieznany serwis, nieznany autor i ja mam podać passy do chomika z transferem grubo ponad 1000 GB?
Podziękuje - czekam na aferę.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
zgadzam sie z sebastianem ale tu tez jest inny aspekt
Hm.. inny?
Może go opiszesz jestem bardzo ciekaw. Jeśli nie możesz, bądź nie chcesz pisać tego
publicznie wal do mnie na PW - chętnie przeczytam (jeśli to dla Ciebie nie problem).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Potwierdzam uczciwość tej strony. Tą stronę prowadzi mój kolega, a wy nie potrzebnie panikujecie i robicie z igły widły. Strona jest wiarygodna. Tyle w temacie.
Dlaczego admin strony ma niby wykradać hasła do kont przecierz gdyby kogoś okradł już by wszyscy wiedzieli pisałem z nim i jest ok nie wiecie wszystkiego widać
Ten serwis od niedawna należy do mnie i żadne hasła z niego nie wyciekają.
Jest kilka dużych sprzedawców na allegro którzy już długi czas sprzedają transfer ze swoich chomików poprzez solutionsoftware np.:
gosiagosiago
jutro dam linki bo mi allegro nie działa, ale sami możecie znaleźć osoby sprzedające transfer z wykorzystaniem serwisu solutionsoftware
Kont im niepobanowali ani nikt im ich nie ukradł.
(10.02.2013, 23:45)bxb13 napisał(a): Ten serwis od niedawna należy do mnie i żadne hasła z niego nie wyciekają.
Jest kilka dużych sprzedawców na allegro którzy już długi czas sprzedają transfer ze swoich chomików poprzez solutionsoftware np.:
gosiagosiago
jutro dam linki bo mi allegro nie działa, ale sami możecie znaleźć osoby sprzedające transfer z wykorzystaniem serwisu solutionsoftware
Kont im niepobanowali ani nikt im ich nie ukradł.

Bxb13, na Twoim miejscu uporałbym się z błędami gramatycznymi, językowymi i brakującymi literami w instrukcji na wyżej wymienionej stronie.
Domyślam się, że dość spory odsetek użytkowników młodszego pokolenie nie zwraca aż takiej uwagi na różnice typu 'durzy' i duży', co nie zmienia faktu, że strona zyskałaby więcej 'profesjonalizmu' po ich usunięciu.
Pozdrawiam
masz pewnosc ze nie pobanowali? skoro twoj serwis to nie napiszesz ze bana nie bylo bo nikt antyreklamy robic nie bedzie
czemy byly admin tego serwisu to sprzedal??
skoro dzialalo dobrze czemu nie zarabial dalej??
ten serwis to wkestia czasu konkurencja jest zlosliwa i jak sie posypia bany to kazdemu sie odechce