Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam MINI MENU (Licytacja)
Witam mam na sprzedasz własnoręcznie wykonane minimenu.cena wywoławcza to 35 tys. Licytacja trwa do 20 maja.TU LICYTUJ

Scan minimenu:
[Obrazek: scapb.png]
Podoba mi się ale drogo jak dla mnie :)
(14.05.2011, 09:11)karolekdj napisał(a): Podoba mi się ale drogo jak dla mnie :)

Mnie również się podoba oraz także sądzę że jest za drogo.
Fakt wykonanie samych przycisków to wyższa szkoła jazdy (pomijając skopiowanie gotowców skądkolwiek z internetu) ale rozstawienie ich w menu to kilka chwil spędzonych z chomikowym blogiem. Takim zawierającym instrukcje krok po kroku na temat dokonywania zmian na chomiku w menu jak i w opisach folderów. W internecie jest tego dość dużo.

A mnie się nie podoba!
to taki misz- masz niby ciemne ale ma tak okropnie rozświetlone buttony że aż w oczy razi,
a napisy no cóż prawie ich nie widać
Bez urazy dla mnie wygląda strasznie, za darmo bym go nie chciała a już na pewno bym za to nie zapłaciła.
(14.05.2011, 18:42)Beata napisał(a): A mnie się nie podoba! [...]

No mi też się nie podoba :blush: ale nie chciałem robić koledze przykrości ;)
No to skoro już na ten temat wszystko jasne to teraz prosto z mostu:
- nie podoba mi się że nie dość że tło jest zabarwione na czerwono to przyciski również - aż razi w oczy;
- nie podoba mi się że cień zza napisów jest przesunięty - na jasnoszarym tle słabo widać czerwone krawędzie liter;
- nie podobają mi się szaro czerwone tła napisów
- ikonki na przyciskach mogły by być nieco bardziej spójne - bez przesady ale nie każdy lubi słuchać muzy na słuchawkach więc gdzie ten ukochany standardowy windowsowy głośniczek?
Bajki i pingwin? Nie lepiej Kubuś Puchatek?
Ikonką seriali mógłby być kawałek taśmy filmowej bo jest krótki tak jak seriale.
- cena - masakra; stać mnie od zaraz ale szkoda punktów - wolę sam zrobić sobie menu i zapewniam że będzie (jest ?) ładniejsze (jak na mój gust)
Ja nie rozumiem jednego, co wy widzicie tle które wygląda jak tani filrt + przyciski które nie pasują do tła a do tego rozmazana ikonka i czionka która wygląda jakby cię przerastała. Dodaj na forum graficznym to cię zjadą i powiedzą żebyś się za to nie brał...
Marcin tak z innej bajki... Każdy się uczy, może to jego pierwsze prace? A może robi to co mu się podoba? Czy Ty byłeś od razu taki guru?
Jeśli jest ktoś komu się to podoba i jest wstanie to kupić, to bardzo dobrze. Niech chłopak robi, sprzedaje i zarabia.
To pierwszych prac się nie sprzedaje, tylko robi, ćwiczy itp. Nic już nie mówie. Pytam się tylko dlaczego na 20% chomikach wszystko wygląda jak z painta. Nie chcę zaczynać dyskusji więc najlepiej usuńcie pozostałe posty.
Nie ma potrzeby kasowania postów ;)
Powiedz mi dlaczego się tego nie sprzedaje? Jeśli jest ktoś kto to kupi to bardzo dobrze !
Komuś się podoba to co robisz więc jesteś zmotywowany robić więcej i lepiej.
jestem w tym nowy a już zrobiłem minimenu dla chomika ziober221 KillZone14 i im się podoba.Mi to moje co wystawiłem na licytację bardzo się podoba.Ale jeśli wam się nie podoba to po 40 tys. robię gotowe na zamówienie robię to około 2 godzin.I ja nie chodzę po jakiś ***** blogach w stylu chomik adam-as ,bo jestem świeżo po 2 kursach html.

1 Ostrzeżenie - karolekdj