Scan minimenu:
Sprzedam MINI MENU (Licytacja)
|
Witam mam na sprzedasz własnoręcznie wykonane minimenu.cena wywoławcza to 35 tys. Licytacja trwa do 20 maja.TU LICYTUJ
Scan minimenu: Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.05.2011, 09:11
Podoba mi się ale drogo jak dla mnie
(14.05.2011, 09:11)karolekdj napisał(a): Podoba mi się ale drogo jak dla mnie Mnie również się podoba oraz także sądzę że jest za drogo. Fakt wykonanie samych przycisków to wyższa szkoła jazdy (pomijając skopiowanie gotowców skądkolwiek z internetu) ale rozstawienie ich w menu to kilka chwil spędzonych z chomikowym blogiem. Takim zawierającym instrukcje krok po kroku na temat dokonywania zmian na chomiku w menu jak i w opisach folderów. W internecie jest tego dość dużo.
14.05.2011, 18:42
A mnie się nie podoba!
to taki misz- masz niby ciemne ale ma tak okropnie rozświetlone buttony że aż w oczy razi, a napisy no cóż prawie ich nie widać Bez urazy dla mnie wygląda strasznie, za darmo bym go nie chciała a już na pewno bym za to nie zapłaciła. (14.05.2011, 18:42)Beata napisał(a): A mnie się nie podoba! [...] No mi też się nie podoba :blush: ale nie chciałem robić koledze przykrości No to skoro już na ten temat wszystko jasne to teraz prosto z mostu: - nie podoba mi się że nie dość że tło jest zabarwione na czerwono to przyciski również - aż razi w oczy; - nie podoba mi się że cień zza napisów jest przesunięty - na jasnoszarym tle słabo widać czerwone krawędzie liter; - nie podobają mi się szaro czerwone tła napisów - ikonki na przyciskach mogły by być nieco bardziej spójne - bez przesady ale nie każdy lubi słuchać muzy na słuchawkach więc gdzie ten ukochany standardowy windowsowy głośniczek? Bajki i pingwin? Nie lepiej Kubuś Puchatek? Ikonką seriali mógłby być kawałek taśmy filmowej bo jest krótki tak jak seriale. - cena - masakra; stać mnie od zaraz ale szkoda punktów - wolę sam zrobić sobie menu i zapewniam że będzie (jest ?) ładniejsze (jak na mój gust)
14.05.2011, 22:43
Ja nie rozumiem jednego, co wy widzicie tle które wygląda jak tani filrt + przyciski które nie pasują do tła a do tego rozmazana ikonka i czionka która wygląda jakby cię przerastała. Dodaj na forum graficznym to cię zjadą i powiedzą żebyś się za to nie brał...
Marcin tak z innej bajki... Każdy się uczy, może to jego pierwsze prace? A może robi to co mu się podoba? Czy Ty byłeś od razu taki guru?
Jeśli jest ktoś komu się to podoba i jest wstanie to kupić, to bardzo dobrze. Niech chłopak robi, sprzedaje i zarabia.
15.05.2011, 16:44
To pierwszych prac się nie sprzedaje, tylko robi, ćwiczy itp. Nic już nie mówie. Pytam się tylko dlaczego na 20% chomikach wszystko wygląda jak z painta. Nie chcę zaczynać dyskusji więc najlepiej usuńcie pozostałe posty.
15.05.2011, 16:51
Nie ma potrzeby kasowania postów
Powiedz mi dlaczego się tego nie sprzedaje? Jeśli jest ktoś kto to kupi to bardzo dobrze ! Komuś się podoba to co robisz więc jesteś zmotywowany robić więcej i lepiej.
15.05.2011, 17:30
jestem w tym nowy a już zrobiłem minimenu dla chomika ziober221 KillZone14 i im się podoba.Mi to moje co wystawiłem na licytację bardzo się podoba.Ale jeśli wam się nie podoba to po 40 tys. robię gotowe na zamówienie robię to około 2 godzin.I ja nie chodzę po jakiś ***** blogach w stylu chomik adam-as ,bo jestem świeżo po 2 kursach html.
1 Ostrzeżenie - karolekdj |