Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Program do zapraszania na nk.pl & facebook
Wink 
Program mojego autorstwa. Sprzedam licencję, na wszystkie stanowiska komputerowe, nieograniczoną liczbę kont na nk.pl i facebook.
Cena: 99 zł
Kontakt gg: 8598442
typ aplikacji: exe, konsola

Opis oferty:

Witam. Przeczytaj całą ofertę.

Oferuję Ci napisanie programu, który pomaga z korzystania z serwisu nk.pl.

Automatyzuje niektóre operacje, które są denerwujące.

Sam reklamujesz swój profil, blog, forum itp. Twoja reklama trafi do takiej liczby osób jakie zaprosisz.

Pośpiesz się liczba sztuk ograniczona!!!

Moje gg: 8598442

Funkcje które dziś oferuję:

=>Zapraszanie z przedziału ID

=>Zapraszanie znajomych danej osoby.

=>zapraszanie ludzi za pomoca wyszukiwarki, podajesz dane(Miejscowość, pleć, przedział wiekowy, Imię i Nazwisko) i zapraszasz

=>zapraszanie znajomych osób znalezionych po wyszukaniu

=>Zapraszanie osób zalogowanych w tej chwili na portalu

=>wysyłanie wiadomości do znajomych użytkownika

=>zapraszanie do grup osób znajomego

=>zapraszanie do grup osób zalogowanych w tej chili na portalu

=>komentowanie profili znajomych danej osoby

=>komentowanie profili osób zalogowanych w tej chwili na portalu

=>Automatyczne akceptowanie otrzymanych zaproszeń.

=> Zapraszanie osób na różne konta jednocześnie (Zaprasza osoby zalogowane w tej chwili na nk)!!! do 10tys wysłanych zaproszeń w 4 godz.

=>Zapraszanie do znajomych z wybranej grupy.

HIT!!!

Nowa funkcja imitująca zapraszanie człowieka, a nie bota!!!

Ułatwienie zapobiega banowaniu konta!!!

Program losuje z jaką prędkością zapraszać! Ty podajesz tylko przedział czasowy.

Ale to nie wszystko!!

Nowa funkcja zapraszania na facebook-u. Program generuje adresy e-mail i plik , który sami wrzucamy na FB, a następnie masowo wysyłamy zaproszenie do użytkowników!!!

System dodawania masowo komentarzy na stronie demotywatory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oraz system zdobywania lajków.

Nie musisz płacić firmom aby pozyskiwały lajki na Twojej stronie !!! Rób to sam.

W tej cenie w gratisie otrzymasz również drugą aplikację z 4 funkcjami które odwiedzają profile na nk!!! Wtedy odwiedzone osoby same klikają dodaj do znajomych.

I inne przydatne funkcje, jakie? Możesz zapytać mnie na gg:8598442

Pomyśl w jaki sposób możesz wykorzystać potencjał aplikacji...

Rozwiniesz własne forum, www, blog itp.

Rozkręcisz nawet własną firmę.

Portal nk zezwala na zakładanie kont fikcyjnych, wystarczy tylko mieć wystarczającą ilość znajomych, aby odwiedzali Twój profil i czytali o Twoich zainteresowaniach. Tak!!! Właśnie tak odnosi się sukces.

Aplikację stworzyłem tylko dla siebie, ale chcę podzielić się właśnie z Tobą!

Zastanawiasz się czy aplikacja jest warta swojej ceny??

Otóż to nie wszystko...

W tej sumie dostajesz darmowy Support. Czyli pomoc z mojej strony i dodatkowo aktualizacje programu z nowymi funkcjami.

Program cały czas się rozwija od 2 lat!

Inni oferują tylko program lub skrypt php i zostawiają Cię z nim bez późniejszych aktualizacji. Wystarczy, że nk zmieni coś na stronie i skrypt w php nie będzie działał. U mnie jest tak że zgłaszasz taki problem i szybko otrzymujesz naprawiony program.

Otrzymasz szczegółową instrukcję, a w razie problemów możesz się ze mną skontaktować na GG:8598442 lub telefonicznie.

Przed uruchomieniem wymagana jest rejestracja w programie(Więcej pod nr gg).

Masz pytania?

Pisz... Zadaj konkretne pytanie i czekaj na odpowiedź.

Odpowiem na pewno.