Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam konto chomikuj wraz z licencją na program do tego chomika
http://allegro.pl/konto-na-chomiku-pl-z-...05839.html

link do strony allegro
cena 70 zł

Mam do zaoferowania konto na Chomikuj.pl
Na chomiku znajduje się 4939 plików <1354,85 GB>
Chomik jest zaprzyjaźniony z 400 innymi chomikami
filmy<poukładane w oddzielne foldery pojedynczo każdy film a takhże foldery grupowe np. horrory, komedie itp <filmy hd>
seriale<poukładane w folderach>
bajki
gry
muzyka
demotywatory, tapety
filmy i filmiki XxX
Do Chomika mam wykupioną licencje na program do reklamy <nie bot> do programu dołanczam kod html z reklama jaką ja się reklamowałam . Na chomiku zamieszczony jest licznik odwiedzin. Zrobione menu<nie flash>

Chomik ten przynosił korzyści w postaci punktów chomikowych Gdy był reklamowany codziennie przez program to ok 7-10 tys dziennie Teraz z braku czasu przestałam go reklamować i bez reklamy zdobywa ok 2-6 tys dziennie dzięki wczesniej zdobytej popularności

ZAPRASZAM do zakupu
Istnieje możliwość obejrzenia chomika <zainteresowanych proszę o wiadomość na email: [email protected]>
Sprzedaje chomika z braku czasu do reklamowania go.

chomik: gwiazdek105a
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
Troszkę dużo jak na chomika, który ma zachomikowane pliki
Daj screen'a ile dziennie zarabia pkt
moge ci skany wysłac na e-mail bo tutaj nie wiem jak na tym forum ta cena jest razem z licencją kupionym za 25 zł bo to była pierwsza licencja Program do reklamy cmpro Jak go reklamowałam to przynosił mi spore zyski w punktach a teraz nie reklamuje juz jakis czas bo mam jeszcze innego chomika takze z programem i przy dwóch nie daje rady wiec chciałabym go sprzedać
Ile według ciebie jest wart ten chomik z licencją czekam na propozycje
Poczekajmy na wypowiedz innych lepszych ode mnie :D
Daj screeny z tygodniowymi wpływami punktów. Jeśli ten chomik to gwiazdek105a jak w pierwszym poście to jestem zawiedziony, gdyż nie ma poukładanych folderów. Jedna długa lista, dużo kręcenia rolką. Właściwie to chcąc coś znaleźć na tym chomiku to wolałbym użyć wyszukiwarki chomikowej. Pewnie przeniosłaby mnie do innego chomika. Program CMPro dziś nie jest wart nawet 15zł. Autor chyba przestał go rozwijać. Nawet jak chomik nie miałby licencji na program to wolałbym go kupić za punkty, a to przecież nie jest nic warte dopóki się nie sprzeda.
Jak dla mnie chomik bez wartości. Nawet gdyby wziąć pod uwagę czas jaki został na niego poświęcony aby to zachomikować to można kupić chomika taniej a bardziej uporządkowanego i przemyślanego jak ten twój.
To tylko moja opinia.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Takiego chomika zrobić można samemu w jeden dzień, masz wszystkiego nawrzucane chyba tylko na ilość a nie na jakość.
Osobiście nie dałbym nawet 5 zł, odnalezienie czegokolwiek na tym chomiku jest prawie niewykonalne bo taki tam bałagan.
Biorąc pod uwagę to że teraz dzięki programowi do chomikowania od tonyviroos'a można zachomikować więcej folderów niż Ty masz na swoim chomiku w czasie krótszym niż 3 godziny, chomik nie jest praktycznie nic wart.
Może jego wartość by wzrosła gdyby chociaż te foldery i pliki były jakoś logicznie ułożone.

Tak na marginesie, odważne posunięcie z wystawieniem chomika na allegro, nie zdziwiłbym się gdyby zaczęły napływać wiadomości od tych pseudo instytucji walczących z piractwem.
To już podpada pod ewidentne czerpanie korzyści majątkowych z piractwa.
Słaba popularność , nie kupuje , mało filmów ściąganych przez ludzi od ciebię
Mogę od ciebie kupić, gg 41947591
Podaj gg
(25.06.2012, 12:11)zurp2 napisał(a): Mogę od ciebie kupić, gg 41947591
Podaj gg

12370220