Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam - Samsung Galaxy Mini 2
Pierwszy właściciel, garażowany, nie bity, Niemiec płakał jak sprzedawał ... Haha

...mówiąc już całkiem poważnie - Mam do sprzedania Samsunga Galaxy Mini II, którego parę lat temu dostałem po kolejnym przedłużeniu umowy w Plusie. Telefon mało używany... Długi czas leżał w kartonie, później sporadycznie używany. Stan bardzo dobry, jakąś folię nawet kiedyś na niego kupiłem, ściśle przylega, nie ma bąbli. Tylna klapka jest chropowata, więc się nie rysuje. Ogóle znajdą się drobne ślady użytkowania, jak to na każdym telefonie. Parę większych rys w dolnej części (widoczne na zdjęciu). Poza tym - Lux happy meal. W komplecie wszystko, ładowarka, kabel, klapki tylne - żółta i ciemna. Dorzucam "kondom" gumowy i kartę micro SD 1gb. Całość estetyczna i zadbana, kartonik również nie jest psu z gardła wyjęty, jak to często bywa na aukcjach internetowych. Na początek grzecznościowo wstawiam ogłoszenie tutaj, za dzień, czy dwa, jeśli nie będzie klienta, wystawię aukcję na allegro. Poniżej fotki:

Cena = 200zł

[Obrazek: dqmb.jpg]

[Obrazek: oqru.jpg]

[Obrazek: w90n.jpg]

[Obrazek: nthe.jpg]

[Obrazek: 0iaj.jpg]
W mojej wsi jest dużo handlarzy komórkami, oraz takich którzy się tym pasjonują.Telefon nawet całkiem, całkiem, i tanio jeszcze na dodatek, popytam swoich ludzi, i ci dam znać na ten temat;)
Może ktoś się skusi na taką ofertę;)

Kupiłbym sobie taki, ale szkoda mi pieniędzy, to wolę pomóc komuś kto szuka dobrego telefonu, przynajmniej dobry uczynek zrobię;)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.