Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Sprzedam konto chomikuj 10TB uploadu.
Tak jak w temacie. Sprzedam chomika z własnym uploadem 10TB. Wszystko opisane i posegregowane. Tematyka dokumentalna. Jeden z najlepszych chomików tego typu. Zarobki 70-150tyś w zależności, czy jest reklamowany, czy są dodawane nowości itp. Do konta dokładam reklamę, menu, Chomik Sender i Chomiczkuj Messenger wykupiony na okres 2 miesięcy.
Więcej info na PW. Cena do negocjacji. Sprzedaję tanio, zależy mi na czasie.
Ile za to konto chcesz?
Nadal ogłoszenie aktualne.
Dam 100 zł ok?
(23.03.2013, 18:15)elegancik1900 napisał(a): dam 100 zł ok ?

100 Złotych, za takie konto to zdecydowanie za mało... Kolega sprzedaje swój czas włożony w konto i nie tylko...
Stop pomagania!
(23.03.2013, 18:18)Michał napisał(a): 100 Złotych, za takie konto to zdecydowanie za mało... Kolega sprzedaje swój czas włożony w konto i nie tylko...
Nom, chomik generuje bez reklamy ponad ok. 2,8 mln pkt, czyli ok. 700gb transferu. Mam na koncie 10TB filmów z własnego up, wszystko opisane, ponad 18tyś filmów, dodałem ostatnio cieszący się dużą popularnością działa Filmów Dokumentalnych HD (przyroda, kosmos, wojny, itp.). Wydałem na niego ok. 800gb transferu, bo filmów hd dok nie było nigdzie indziej oprócz chomikuj. Ponadto mam świetną pozycję w google. Większość filmów dok, wszystkie nowe filmy dok wyświetlane są jako pierwsze przy dopisku chomikuj, czasami nawet bez dopiska chomikuj. Pomijając te dochody pkt dzienne, to chomik w sam sobie jest antykiem, bo zgromadził jedną z największych baz filmów dokumentalnych, jest skarbem, bo ponad połowa filmów nie jest umieszczona na stronach typu exsite, peb, więc można je pobrać tylko z chomikuj, np. Szkoła Przetrwania, Pogromcy Mitów, Czysta Nauka - tego nie znajdziesz nigdzie indziej, bo albo linki są wygasłe, albo usunięte przez akta. Mój chomik nie jest chomikiem, którego można oceniać tylko i wyłącznie pod względem dochodów pkt. Nie jest to jakaś typowa klatka, na której są xxx, bajki :D, gry pc, psp, xbox, filmy, programy, audiobooki, ebooki, muzyka. 99,99% chomików ma takie gryzonie. Nawalone nie wiadomo czego, jakiegoś chłamu, nieuporządkowane, dla których priorytetem jest zarabianie dużej ilości pkt.
Mogę dać 700 zł.
(24.03.2013, 07:11)elegancik1900 napisał(a): mogę dać 700 zł
Cena jest nawet niezła. Może bym się zgodził. Napisz do mnie na gg, omówimy szczegóły.
Konto nadal do sprzedaży, elegancik1900 zrezygnował z kupna chomika, okazało się, że zamiast 700zł, jak napisał w poprzednim poście, daje... 200zł.
Konto nadal na sprzedaż...