Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Super konto! Polecam
Witam

Nie mam czasu na chomika wiec chcialbym go sprzedac. http://chomikuj.pl/muzyka-chomikuj
Gotowe ladne menu.
Konto wypromowane. Niektore foldery widoczne w google wysoko.
1. miejsce na TOP LISCIE
Ok 1000 wejsc dziennie bez reklamowania.
.Jesli bedziesz sie reklamowal bedzie sporo pkt (ja nie mam czasu) Jakis miesiac temu odnotowalem rekord w pkt - 131000 pkt za jeden dzien.
Chomik sporo warty - moze sie przydac.
Moge dodac 2 programy: Chomik Massenger Pro oraz Chomiker.

Prosze tylko zainteresowanych powaznie o konkretne i rozsadne oferty.
PW lub ew tutaj.
Może podasz jakieś namiary na tego chomika żeby można było zobaczyć??
Jeśli w punktach to około 3 mln. ;)
(10.08.2012, 14:20)REKLA_MATOR napisał(a): Może podasz jakieś namiary na tego chomika żeby można było zobaczyć??
masz link w pierwszym poście

dasz screena z dziennych przychodów bo nie chce mi się wierzyć że ten chomik tyle wyciąga
closer9 napisał(a):dasz screena z dziennych przychodów bo nie chce mi się wierzyć że ten chomik tyle wyciąga

Oj chomik jest dużo watr. Mam go w znajomych u siebie więc o ile pamiętam to był to chomik muzyczny z dość znaną nazwą i maniackiem.

Ale podaj średni zysk dzienny. Może się skusze :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Podałem że jakiś miesiąc temu odnotowalem rekord
w pkt 131000 za jeden dzień. Potem utrzymywalo sie
po 80000 tak jeszcze 3tygodnie temu ładnie było.
To wszystko bez reklamowania.
Teraz sporo padło. Różnie ale teraz średnio ok 15000
ale jest to chyba najlepszy chomik z muzyka . Głównie z muzyka.

Wystarczy trochę poreklamowac i ibędzie bardzo dobrze.
Dużo sam wydałem na niego.
300tys menu. Oba programy to chyba z 500tys
no i jest na 1 miejscu top listy wyprzedza o bardzo duzo
glosow drugiego chomika.
powiem ci tak szczerze że ja tez za bardzo na tym moim chomiku nie siedzę raz dziennie wrzucę jakiś plik i tyle więc raczej nie kupię po za tym ostatnio wydałem wszystkie punkty
A tak w ogóle ciekawi mnie ile ty chcesz za tego chomika?
To jak? Dostanę jakieś oferty?
Powiedz ile punktów za niech chcesz oraz jeśli możliwe jaka cena w złotówkach bądź każdej
innej walucie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Chciałbym zobaczyć wpływy punktowe z powiedzmy 3 tygodni. Śliski temat jak dla mnie. Może i był rekord ale średni wpływ jak podajesz spadł o prawie 80%. Coś tu jest nie tak. Ja bez reklam tracę może 10% na średniej. Chomika znam i znałem wcześniej. Mogę potwierdzić, że kiedyś był bardzo odwiedzany. Zaciekawiła mnie ta oferta, ale brakuje mi ceny konkretnej i screenów.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş