Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam konto - Batman
Information 
Witam, sprzedam konto Batman - nazwa czysta, bez żadnych znaczków i innych pierdół. Samo konto nie ma bogatych zbiorów, ok 800 GB, chodzi mi tu głównie o nazwę. Minimalna cena: 500 tyś pkt, do negocjacji, proszę pisać na gg: 5883923 albo na PW chomika Aramandur.
Witam te konto nie jest warte nawet 50.000 punktów.
Może dla Ciebie nie, ale ktoś inny mógłby być zainteresowany.
I do czego niby mi będzie potrzebna nazwa Batman ?? Za 500 tys można zdobyć dużo lepszą nazwę.
Ja podobnie jak chudzienki uważam że nazwa nie jest warta nawet 50 000 pkt.
Tak jak koledzy wyżej... co z twojej nazwy. ? Teraz ktoś się interesuje batmanem ^^ z tego co mi wiadomo znacznie mniej o nim się mówi nawet w kręgach małych dzieci :) Już bardziej na topie by była Scooby-Doo
[Obrazek: 30bl8au.png]
a co ma do tego nazwa ?? jak chomik jest dobrze wyposażony to nawet taka nzawa nie pomaga ;)
PS: bynajmniej mi się tak wydaje :D
No cóż można powiedzieć, to jest "chomikuj.pl" Jeśli miał byś na sprzedaż nazwę typu "Filmy", "Gry" czy "Muzyka" to sam bym kupił ale nazwa batman jest mało popularna. Owszem przyznaje jest indywidualna i jeśli by ktoś zakładał nowe konto to taką nazwę jest łatwo zapamiętać jednak już w miarę popularnym chomikom taka nazwa nic im nie da.
Ech...
''800gb zbiorów''
I to jeszcze zachomikowanych ?
I za to mam zapłacić 500.000 pkt ?!
Chomik nie jest warty nawet 20.000
bo ja 8 tysięcy giga mogę zachomikować w 30 minut ;)
Masz pewne że za taką cenę nie sprzedasz chomika
Może jakiś screen ile chomik dziennie zarabia?
gelmenn on chce 500.000 punktów za nazwe Batman
Cytat:Samo konto nie ma bogatych zbiorów, ok 800 GB, chodzi mi tu głównie o nazwę.Minimalna cena: 500 tyś pkt

Aramandur napisz mi co ta nazwa ma w sobie że tyle za nią żądasz jest jakaś magiczna :D
Chomik posiada chociaż własny upload ??

Jak dla mnie nie jest wart ani złotówki.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam