Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedawcy na Allegro - skąd mają punkty
Witam. Otóż na allegro są sprzedawcy, ale zainteresował mnie szczególnie jeden, nie chcę robić reklamy ale powiem że to chodzi o gościa który wystawia na 29 dni w sumie troszkę wyższe ceny jak pozostałe i cały czas ma punkty. Zastanawia mnie skąd je bierze bo sam ich raczej nie produkuję a ilości jakie sprzedaje dziennie dawniej wyliczyłem że nawet ponad 10 milionów dziennie mu schodziło teraz może coś mniej.
Ostatnio, bo nie ukrywam też sprzedaję na allegro co nie co, zauważyłem że dwaj poważni sprzedawcy spakowali manatki, prawdopodobnie mieli to samo źródło a ta największa ryba dalej siedzi, zastanawia mnie od kogo on bierze ja też bym tak brał :P
  Odpowiedz
Zapewne ma kilkanaście chomików i dobrze je reklamuje. Może być to cała siatka produkcyjna. Coś a'la mafia.
  Odpowiedz
Znam ludzi z allegro, którzy skupują każde ilości punktów w cenie 80-100gr
Więc macie odpowiedź , skąd biorą takie ilości.
  Odpowiedz
Ale ile dostają za te 80-100 gr ? Oraz od kogo tzn. nazwa usera, bądź nick z chomika ? Bo to też nie daje żadnych szczegółów.
  Odpowiedz
No dobra ale jak trafić do tej elity. ? Jestem serio bardzo zainteresowana. Co oni mają z tego, że za pół darmo sprzedadzą tyle pkt. ?
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
To jest na takiej zasadzie , szukasz jakiegoś chomików którzy będą Ci dostarczać mega ilości po 20,000 pkt za 80-100gr , dostajesz od nich codziennie punkty , wystawiasz na allegro , i zarabiasz 2-3 razy tyle co wydałeś , proste jak drut , jednak warto zauważyć , że na start musiałbyś mieć ok. 1000 zł , żeby jakiś ładny szablon allegro na zlecenie był , automatyzacja , no i za resztę punktów zakupić , i się kręci , jednak musisz naprawdę się postarać , żeby zostawić w tyle konkurencję
  Odpowiedz
A ile z tego zysku na czysto dziennie będzie?
  Odpowiedz
Jedna opcja tak jak już ktoś napisał: ma kilka chomików i dobrze je reklamuje, lub po prostu zna kogoś z administracji i tak jak na niektórych stronach kupuje taniej punkty :)

Odpowiedz
To zależy ile tego sprzedasz , policz sobie
Kupujesz po 90 gr 20,000 pkt
dajmy na to dziennie kupisz 10,000,000 pkt
Wydajesz ok 450-500 zł na 10.000.000 pkt
Sprzedajesz po 2,50 za 20,000
Zarobisz około 1300 zł na tym , odlicz koszty kupna , wychodzisz na czysto 800 zł.
Proste !
  Odpowiedz
Z pewnością jest to tak jak w codziennym życiu. Jest producent punktów i sprzedawca. Sprzedawca kupuje od producenta punkty po cenie hurtowej i sprzedaje po wyższej :P Nie jest też powiedziane że jest to tylko jeden producent. Może być kilkunastu :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz