Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Suicider - Portfolio
No ja powyższej animacji, to nie stworzę :P
A co gdyby - obrazki schodziły w dół, a napisy pięły się w górę? :P
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Mogę zrobić, ale to jutro wstawię.
W przybliżeniu zobaczyłem parę niedociągnięć :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Noo teraz to się postarałeś! :) Super, brak zastrzeżeń.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Zmieniłem trochę, może tego nie widać na pierwszy rzut oka:

[Obrazek: qqqq-1388835044.gif]

Odpowiedz
Jedna rada ode mnie - gdy zmieniasz rozmiar obrazka (CTRL+T) trzymaj wciśnięty klawisz SHIFT dzięki
temu zachowasz proporcje obrazka i nie będzie efektu rozciągnięcia. Dokładniej chodzi mi o to co widać
na zdjęciu Angeliny Jolie - zdjęcie jest ściśnięte.

Reszta jak najbardziej pozytywnie - świetny pomysł.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Dużo lepsza rzecz od poprzedniego projektu :)

Wydłużyłbym jedynie czas przejścia klatek animacji i trochę ta czcionka w "zaprasza po..." mi się nie podoba. Kolory napisów z animacji, też mogłeś lepiej dobrać.
Ogólnie - pomysł OK.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Jak mniemam o photoshopie mowa. To tak jak pan wyżej, pióro do takich prac jest idealne. Trochę pracy wiecęj ale w końcu dojdziesz do efektu który cię zadowala. Troszkę bym pokombinował ze swiatłem i zrobił je bardziej od lampy do asfaltu żeby było bardziej realistyczne, ale brawo - jak na pierwszą pracę jest bardzo ok.
Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Biohazadr: Ja zawsze używam tej opcji, ale miałem problem ze znalezieniem jej fajnego zdjęcia, które by się mieściło w tę klatkę taśmy ;)
Dlatego użyłem trochę wypaczenia i zmiany rozmiaru bez SHIFT .
Jeszcze pokombinuję z tą reklamą i jak coś to znowu wstawię :)

Odpowiedz
Pierwsza tapetka, ale na pulpit trochę nie pasuje ;)

[Obrazek: oli-sykes.png]

Odpowiedz
Fajna i ciekawa praca ;-0
Zauważyłem, że dałeś obrysuj na tego gościa... Dla mnie spoko, ale zmieniłbym tylko kolorek tego obrysu. Praca na duży plusik ;-)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz