Zdecdowanie serial komediowy. Dobry po pracy służący jako relax
Świat według Bundych
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.09.2012, 12:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.09.2012, 13:36 przez MissFuneral.)
Pamiętam ten serial z dzieciństwa! Oglądałam wszystkie odcinki
_________________ [ link usunięty przez moderatora - spam ]
06.09.2012, 14:33
Ja również pamiętam ten serial. W tamte wakacje leciał na Polsacie i oglądałem go z wielkim zachwytem.
11.03.2015, 11:15
Bardzo dobry serial, idealnie dobrani aktorzy:
Ed O,Neil swietnie pasował do roli Eda Bundyego sprzedawcy butów który musi obsługiwać grubaski, nie wyobrażam sobie innego aktora do tej roli ![]() Christina Applegate jako Kelly Bundy, córka Teda Byndyego, świetnie wpasowała się do roli jako wiecznie wypindrzona ubierająca się jak nazwijmy to po imieniu "Kurewka", co przy Edzie o Nelu stanowiło idealne połączenie humoru ![]() David Faustino jako Budd, syn Teda Bundyego, wieczny nieuk niepotrafiący nawet konkretnie wyrażać swoich emocji, pies na baby, idealnie kontrastuje ze swoją siostrą Kelly która to wygląda jak wygląda i którą to najchętniej by przeleciał Katey Sagal jako Peggy Budy żona Teda, matka Kelly i Budda wieczna kura domowa, która musi się użerać nie tylko z swoja "Idealna rodzinką" ale i ze swoimi sąsiadami . Wszystko to stanowi idealne połączenie, kontrast za kontrastem dzięki czemu serial jest barwny i prześmieszny ![]() ![]()
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
24.05.2015, 21:51
Uwielbiam, jak byłem dzieckiem i oglądałem to nie rozumiałem a śmiałem się i tak. Teraz jestem starszy, i śmieję się jeszcze bardziej gdy oglądam bo teraz rozumiem
![]()
29.05.2015, 10:37
Coś jak nasz "Świat według kiepskich"
|