Edit: Chodzi mi tutaj głównie o zachowanie kobiet, ich styl bycia.
Szczerze o kobietach :D
|
Czyli co sadzą Panowie o Kobietach ?? Proszę w tym wątku o 100000 % Szczerości
Edit: Chodzi mi tutaj głównie o zachowanie kobiet, ich styl bycia. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.10.2011, 08:27
Pytanie nieco zbyt ogólne, aby sprecyzować swoją wypowiedź.
Kobieta ma zbyt wiele "wątków" aby odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie. Musisz sprecyzować o co dokładnie Ci chodzi, abym tu książki nie musiał pisać
25.10.2011, 10:27
sensity napisał(a):Proszę w tym wątku o 100000 % Szczerości
25.10.2011, 14:04
Każda kobieta jest inna i ciężko mi tak określić co się sądzi o kobietach. Jedne bardziej lubię a drugie troszkę mniej ale prawda jest taka, że nie da się bez dziewczyn (kobiet) żyć. Takie jest moje zdanie na ten temat...
A ja się wypowiem w tym temacie cytatem słowa te wypowdział "Zbigniew Lempart - Szmaragd biznesu Amwey " Mężczyżni wypowiadają średnio na dobę około 12 tysięcy słów, a kobiety około 24 tysiące słów. " Oraz słowami wypowiedzianymi przez Witolda Tobolskiego również Biznesmena Amweya ( Obu znam osobiście ),
"Kiedy mężczyzna ma święty spokój ?? -Kiedy ma pełny portfel i 6 -cio cyfrowe konto. - A dlaczego wtedy ?? - Bo tylko wtedy kobieta ci nie bzyncy przed uchem "Kochanie daj mi na nowe buty, Kochanie daj mi na nową kieckę"" Sorry dziewczyny ale taka jest o was prawda miała być szczerość to ja jestem szczery
Nie wszystkie dziewczyny, kobiety takie są... Ja sam niestety nie znalazłem jeszcze miłości swego życia... ale parę miłosnych przygód przeżyłem i nigdy jeszcze nie spotkałem się z takim zachowaniem z ich strony
Co nie znaczy, że takowe panie nie istnieją...
25.10.2011, 20:34
Sensity nie udawaj kogoś tylko sam napisz co Ty sądzisz o kobietach.
Cytujesz same bzdury. Pani sama wybiera sobie Pana z portfelem lub bez portfela. Są kobiety, które mają potrzeby materialne i takie które nie mają tych potrzeb wcale. Z mojego punktu widzenia panie bez wymagań co do majątku są znacznie bardziej interesujące. Nie gadają w kółko o pieniądzach, są miłe i kochane. Są mężczyźni, którzy wprost przepadają za wymagającymi kobietami. Tacy ludzie istnieją i nie oznacza że postradali rozum. Tacy mężczyźni lubią wydawać a ich kobiety uwielbiają kupować. Dzięki takim ludziom rynek jakoś się kręci. Nie przepadam za tym światem ale wiele mu zawdzięczam. Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
26.10.2011, 10:22
Powiem krótko co sądzę o kobietach, z kobietami czasem jest źle i trudno z nimi wytrzymać ale bez kobiety u boku jest jeszcze gorzej.
Facet jest niestety tak zaprogramowany że musi mieć przy sobie kobietę (chyba że jest gejem to co innego), bez kobiety u swego boku po prostu jesteśmy jak bez ręki (czasami nieporadni ). Szkoda tylko że tak trudno te kobiety zrozumieć.
Kobieta to dość skomplikowane stworzenie boskie...
Ale moim zdaniem kobiety są skierowane przede wszystkim na człowieka... One (kobiety) rodzą i rozumieją bardziej niż my (faceci) potrzeby człowieka. Ona (kobieta) otacza nas (facetów) swoją opieką gdy jesteśmy jeszcze siuśmajtkami. W wielu sytuacjach są wstanie dźwigać na swoich barkach więcej niż my. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości