Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szczerze o kobietach :D
Czyli co sadzą Panowie o Kobietach ?? Proszę w tym wątku o 100000 % Szczerości :D

Edit: Chodzi mi tutaj głównie o zachowanie kobiet, ich styl bycia.
  Odpowiedz
Pytanie nieco zbyt ogólne, aby sprecyzować swoją wypowiedź.
Kobieta ma zbyt wiele "wątków" aby odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie.
Musisz sprecyzować o co dokładnie Ci chodzi, abym tu książki nie musiał pisać ;)
  Odpowiedz
sensity napisał(a):Proszę w tym wątku o 100000 % Szczerości

[Obrazek: 276448_225957054112178_1965180_n.jpg]
  Odpowiedz
Każda kobieta jest inna i ciężko mi tak określić co się sądzi o kobietach. Jedne bardziej lubię a drugie troszkę mniej ale prawda jest taka, że nie da się bez dziewczyn (kobiet:D) żyć. Takie jest moje zdanie na ten temat...
  Odpowiedz
A ja się wypowiem w tym temacie cytatem słowa te wypowdział "Zbigniew Lempart - Szmaragd biznesu Amwey :D " Mężczyżni wypowiadają średnio na dobę około 12 tysięcy słów, a kobiety około 24 tysiące słów. " Oraz słowami wypowiedzianymi przez Witolda Tobolskiego również Biznesmena Amweya ( Obu znam osobiście ),
"Kiedy mężczyzna ma święty spokój ??
-Kiedy ma pełny portfel i 6 -cio cyfrowe konto.
- A dlaczego wtedy ??
- Bo tylko wtedy kobieta ci nie bzyncy przed uchem "Kochanie daj mi na nowe buty, Kochanie daj mi na nową kieckę"" :D

Sorry dziewczyny ale taka jest o was prawda:D miała być szczerość to ja jestem szczery :D
  Odpowiedz
Nie wszystkie dziewczyny, kobiety takie są... Ja sam niestety nie znalazłem jeszcze miłości swego życia... ale parę miłosnych przygód przeżyłem i nigdy jeszcze nie spotkałem się z takim zachowaniem z ich strony:)

Co nie znaczy, że takowe panie nie istnieją...
  Odpowiedz
Ja podzielam zdanie karolka :D
---
  Odpowiedz
Sensity nie udawaj kogoś tylko sam napisz co Ty sądzisz o kobietach.
Cytujesz same bzdury.

Pani sama wybiera sobie Pana z portfelem lub bez portfela.
Są kobiety, które mają potrzeby materialne i takie które nie mają tych potrzeb wcale.

Z mojego punktu widzenia panie bez wymagań co do majątku są znacznie bardziej interesujące.
Nie gadają w kółko o pieniądzach, są miłe i kochane.

Są mężczyźni, którzy wprost przepadają za wymagającymi kobietami.
Tacy ludzie istnieją i nie oznacza że postradali rozum.
Tacy mężczyźni lubią wydawać a ich kobiety uwielbiają kupować.
Dzięki takim ludziom rynek jakoś się kręci.
Nie przepadam za tym światem ale wiele mu zawdzięczam.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Powiem krótko co sądzę o kobietach, z kobietami czasem jest źle i trudno z nimi wytrzymać ale bez kobiety u boku jest jeszcze gorzej.
Facet jest niestety tak zaprogramowany że musi mieć przy sobie kobietę (chyba że jest gejem to co innego), bez kobiety u swego boku po prostu jesteśmy jak bez ręki (czasami nieporadni ;) ).
Szkoda tylko że tak trudno te kobiety zrozumieć.
  Odpowiedz
Kobieta to dość skomplikowane stworzenie boskie...

Ale moim zdaniem kobiety są skierowane przede wszystkim
na człowieka... One (kobiety) rodzą i rozumieją bardziej niż my (faceci) potrzeby
człowieka. Ona (kobieta) otacza nas (facetów) swoją opieką gdy jesteśmy
jeszcze siuśmajtkami. W wielu sytuacjach są wstanie dźwigać na swoich
barkach więcej niż my. :):)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości