Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szukam chomika...
Zgadzam się z Tonyviroosem... Jeżeli otrzymujesz komunikat, że taki chomik nie istnieje to myślę, że to mówi samo za siebie. Gdyby zmienił nazwę miałbyś go w tym samym miejscu tylko pod inną nową nazwą jaką by sobie nadał. A skoro go nie ma to zapewne usunął chomika.

Piszesz, że miał albumy muzyczne i to może jest powodem, że chomika usunął. Obawa przed konsekwencjami prawnymi.
  Odpowiedz
(05.06.2011, 21:46)adam-as napisał(a):
(03.06.2011, 14:35)david2505 napisał(a): Z tego co widzę to chomik nadal funkcjonuje pod tą nazwą :)
Możliwe że nazwę zmienił tylko na jakiś czas :)

Nie funkcjonuje pod tą nazwą. Przecież napisałem że wyświetla mi się komunikat o
tym, że chomik o tej nazwie nie istnieje (a mam go w swoich polecanych).

adams66 - to zupełnie innych chomik...

adams...66 - tego szukam - miał same zbiory muzyczne z których korzystałem co kilka dni.

Dam sobie rękę uciąć, ale w piątek o 14:33 byłem u chomika adams...66 i normalnie działał...

Zastanawiają mnie 1 rzeczy:
1. Czemu pliki które ktoś ma zachomikowane od adams...66 posiadają nadal informacje że zostały zachomikowane od adams...66
Przecież jeżeli ktoś usunie chomika to jest tylko napis zachomikowany.
  Odpowiedz
Dziwna sprawa przy plikach powinna zniknąć nazwa ?
Ja jestem prawie pewny, że chodzi o muzykę jeśli tym się głównie zajmował.
Muzyka jest pod ścisłą obserwacją i nie radzę mieć nikomu wielu pobrań. Czytałem jakiś czas temu o zatrzymaniu kilku chomików to nie żarty..
  Odpowiedz
W takiej sytuacji najlepszym rozwiązaniem będzie zadanie pytania administracji chomikuj.pl
  Odpowiedz
No i proszę mam odpowiedź:

[Obrazek: adam66.jpg]

Ciekawie nazywa się ta Pani, która mi odpisała (...)
Żałuję, że nie mogę już trafić na tego Użytkownika. To była jedna z nielicznych osób,
aktualizujących najnowsze mp3 codziennie. I były to faktycznie same nowości zarówno
w postaci całych albumów/składanek jak i pojedynczych plików...

Nigdy nie udało mi się znaleźć podobnego profilu...
No nic - wiemy przynajmniej jak sprawa wygląda...
  Odpowiedz
(06.06.2011, 02:34)tonyviroos napisał(a): Skoro chomik nie istnieje to znaczy, że konto zostało skasowane/usunięte, jeśli zmieniła by się tylko nazwa chomika wyszukiwarka przekierowałaby do właściwego profilu.

Dokładnie, mi się wyświetla błąd o numerze 404, co oznacza że taka strona nie istnieje, czytaj taki chomik
  Odpowiedz
(06.06.2011, 17:33)Smigacz napisał(a): Dziwna sprawa przy plikach powinna zniknąć nazwa ?
Ja jestem prawie pewny, że chodzi o muzykę jeśli tym się głównie zajmował.
Muzyka jest pod ścisłą obserwacją i nie radzę mieć nikomu wielu pobrań. Czytałem jakiś czas temu o zatrzymaniu kilku chomików to nie żarty..

Skąd masz te informacje odnośnie zatrzymań chomików ?? Proszę o podanie linka do artykułu bądź też tematu na jakimś forum gdzie są te informacje :)
  Odpowiedz
Szkoda, bo właśnie tylko od Niego pobierałem muzykę...No ale cóż, dobrze, że wiemy co się tak naprawdę stało...Tylko ciekawe po co pisał do administracji o usunięciu, jeżeli w opcjach profilu można usunąć chomika....
  Odpowiedz