Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

TV6 pod koniec Maja w TV
Offtopic:
Cytat:Widzę że nie jesteś obeznany w temacie
No nie jestem i chyba nie muszę a na pewno nie chcę bo mnie to nie dotyczy.

Cytat:Opticum FT24p HD 229zł
Czyli myśląc o dekoderach Manta za 199zł wcale nie byłem w temacie bo to co oferujesz jest porównywalne jakością co dzisiejszy sprzęt Manty. Po zdjęciach już widać że bym tego nie kupił bo wygląda już jak typowa chińska masówka. Wystarczy spojrzeć na gniazdo USB - zwykłe najtańsze gniazdo wystające z obudowy.

Poczytałem specyfikację tej zabawki i śmiem stwierdzić że jest badziewna.
Przekonuje mnie o tym obecność gier video w tej zabawce i napchanie jej wieloma niespójnymi funkcjami i rozszerzeniami.
Tak jak w typowych dekoderach z supermarketu - gdy się uszkodzi to nie opłaca się nawet naprawiać.

PS. Ten dekoder Manta za 199zł przewyższa funkcjonalnością dekoder Opticum za 229zł.
  Odpowiedz
Panowie, ale nie "offtopujemy". Przypominam że wątek poświęcony jest nowemu programowi a nie "pseudo reklamie" dekoderów :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz