EDIT: A lepiej kupić jakiś tablet w granicach 500-600zl chińskiej marki czy jakościowo troszkę gorszy, ale np Asus, Acer czy jakąś inna dosyć znaną marke?
Tablet do 350 zł
|
Tak, ale chcę coś w miarę przyzwoitego i nie drogiego, bo zbieram na laptopa, a że chciałbym coś nowego mieć przed kupnem lapka to dlatego zbieram na jakiś niedrogi tablet
EDIT: A lepiej kupić jakiś tablet w granicach 500-600zl chińskiej marki czy jakościowo troszkę gorszy, ale np Asus, Acer czy jakąś inna dosyć znaną marke? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.10.2012, 18:28
(21.10.2012, 22:27)Imcoran napisał(a): Tak, ale chcę coś w miarę przyzwoitego i nie drogiego, bo zbieram na laptopa, a że chciałbym coś nowego mieć przed kupnem lapka to dlatego zbieram na jakiś niedrogi tablet Jeżeli już lepszej marki, to odłóż więcej kasy i kup wypasiony. W tańsze modele znanych marek też nie ma się co pchać, bo chinole wkładają do swoich coraz lepsze bebechy. Luknij sobie na tabletowo.pl co nowego pojawi się w listopadzie, m.in ten Plug o którym pisałem wyjdzie w wersji 10 cali z parametrami o niebo lepszymi od poprzednika, za niecałe 900 zł. Tak samo będą nowe modele Window, pewnie Ainol i GoClever też coś szykują. Jak już koniecznie chcesz znaną markę to może lepiej poszukaj używek Samsunga czy Acera, ale tych droższych modeli. |