Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tapatalk - forum Odjechani.com.pl
Forum Odjechani.com.pl w urządzeniach mobilnych!

Ponieważ coraz częściej przeglądacie nasze strony w swoich iPodach, iPhonach, smartfonach, telefonach
i tym podobnych urządzeniach, wychodzimy naprzeciw Waszym oczekiwaniom
dostosowując forum do jednej z najbardziej popularnych aplikacji na urządzenia przenośne - Tapatalk.

[Obrazek: tapatalk_odjechani-1344028657.jpg]

Od dziś możecie przeglądać nasze strony w swoich urządzeniach przenośnych
z minimalnym użyciem transferu i niespotykaną jak dotąd prędkością.

Prosimy o Wasze opinie. :)
  Odpowiedz
Jak do tej pory działa zadowalająco.
Testy trwają cały czas. Użytkowników
poruszających się po Forum Odjechani.com.pl
za pomocą Tapatalk prosimy o zgłaszanie błędów
i problemów.
  Odpowiedz
No muszę powiedzieć że na moim lg optimus aplikacja bardzo dobrze łączy się z tym forum na początku trochę trzeba poczekać aż wczyta postukać ale jest naprawdę dobrze główną zaletą tego programu jest szybkość na laptopie wolniej mi się wczytuje niż na telefonie polecam
  Odpowiedz
Haha, nie wierzę. Dzisiaj miałem przeczucie że odjechani będą w tapatalku :) Nawet włączałem :D Hah, intuicja nie zawodzi :) Polecam, używałem już tej aplikacji na innym forum
  Odpowiedz
Hm.. nie sprawdzałem ponieważ na mojej safari forum śmiga jak ta lala,
ale czemu nie - plus dla forum za rozwijanie się i wychodzenie na przeciw oczekiwaniu
użytkowników!

PS.
Czy tło pod forum nie zostało zmienione z jednolitego na kreskowane? - tak z ciekawości
bo nie przyglądałem się zbytnio :P.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Ja mam problem, a mianowicie co jakiś czas jestem wylogowywany ;(
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
A jesteś pewien, że to nasza wina a nie "trefnej" aplikacji ?
---
  Odpowiedz
Podaj nam proszę treść komunikatu jaki Ci wyskakuje. O ile taki jest. Oraz co robisz kiedy zostajesz wylogowany.
  Odpowiedz
(05.08.2012, 16:32)Szymon napisał(a): A jesteś pewien, że to nasza wina a nie "trefnej" aplikacji ?

Dokładnie, miałem wczoraj podobny problem wywalało mnie też co parę minut, ale zaktualizowałem aplikacje i teraz śmiga, aż miło ;]
  Odpowiedz
a mnie nie wywala ale z jakiej wersji tapatalka korzystacie moja to 1.13.5 jest to starsza wersja ale szybko działa dodam że mam ograniczony pakiet internetu w t-mobile ;(
  Odpowiedz