Obowiązkowo:
Touchscreen
UMTS
Wi-Fi
Minimum 8GB pojemności
Wytrzymała bateria
Dobre zdjęcia.
Jaką byście mi doradzili? Nie rozglądałem się za bardzo więc proszę o pomoc
Sensownym odpowiedziom Podziękowania
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Telefon - Prezent na święta.
|
14.12.2011, 19:37
Chciałbym z okazji świąt kupić sobie nowy telefon. Nie wydam więcej niż 650 zł.
Obowiązkowo: Touchscreen UMTS Wi-Fi Minimum 8GB pojemności Wytrzymała bateria Dobre zdjęcia. Jaką byście mi doradzili? Nie rozglądałem się za bardzo więc proszę o pomoc Sensownym odpowiedziom Podziękowania Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ma być to nowy telefon czy używany?
Jaki system? Android, Bada, ...? Sam chcę coś kupić ale w granicach 750zł więc może podczepię się pod Twój wątek 1. Strzałem w 10 był by SE Neo V ale niestety wypuścili je z wadą i 90% egzemplarzy się resetuje. Używany można dostać w Twojej cenie. Ja osobiście czekam aż wyjdzie jakaś aktualizacja albo coś co by niwelowało błąd. 2. Drugim telefonem był by Samsung Wave I albo II. Robi on trochę lepsze zdjęcia niż Neo V ale jest na Bada co nie każdemu się podoba. Cenowo również się zmieścisz ale musisz szukać używanego.
Ja bym chciał nowy kupić, a system mi obojętny
Nowe telefony do 650 zł:
* Samsung Wave 723 - Specyfikacja tutaj. * Nokia 500 - Specyfikacja tutaj. * Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro - Specyfikacja tutaj. Jest też wersja bez klawiaturki. * Samsung S5660 Galaxy Gio - Specyfikacja tutaj. * HTC Wildfire S - Specyfikacja tutaj. Chyba podałem najciekawsze propozycje nowych telefonów do 650 zł. Z HTC Wildfire S trzeba się troszkę naszukać ale można znaleźć za tyle. Cytat:Minimum 8GB pojemnościJeśli chodzi o pamięć to sobie kartę włożysz. Bateria? Wszystkie dotykowce mają to do siebie, że trzymają góra 2-3 dni.
17.12.2011, 21:46
Czy telefon dotykowy wytrzyma 2-3 dni? hm.. wątpię może gdy się go nie używa.
Do 650 zł ładny fajny telefon trochę trudno znaleźć może dołóż trochę i kup coś innego, proponuje Iphon'a - od razu przepraszam ale mam jakiś, sentyment do marki Apple.
Ja mam wildfere s android 2.3.3 z htc sense 3.0 biały.
Nie jest zły. Jest trochę jak dla mnie mały. To znaczy nie przeszkadzają mi jego rozmiary i wyświetlacz. Raczej lubi mi się wyśliznąć z dłoni... Mógłby być trochę dłuższy. Obecnie telefonik zaniosłem do serwisu ponieważ po aktualizacji posypał się android... HTC dało ***** i kto zaktualizował sobie wildfire s ma przez to problemy z oprogramowaniem.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
23.12.2011, 01:00
HTC to najlepsza wg mnie z podanych propozycji Kruchego.
To naprawdę dobre smartfony. Odnośnie 'Apla'. Według mnie to przerost formy nad treścią. Przy takim samym poziomie jakości i funkcjonalności, dwa razy wyższa cena.
23.12.2011, 14:56
(23.12.2011, 01:00)admin napisał(a): Odnośnie 'Apla'. Nie mogę się zgodzić, Apple ma najlepsze technologie, inne telefony dopiero po jakimś czasie owe technologie wprowadzają na rynek. Wystarczy mieć Iphona przez tydzień a zobaczysz że to całkiem inna bajka. Procesory używane w tych telefonach są naprawdę dobre. Masa aplikacji i szereg rozwiązań których nie ma w innych telefonach. Oczywiście co do ceny się zgadzam. Produkty Apple nie należą do najtańszych, ceny są często przesadzone ale jeśli chodzi o jakoś i wykonanie to naprawdę warto.
30.12.2011, 10:16
Cytat:Bateria? Wszystkie dotykowce mają to do siebie, że trzymają góra 2-3 dni. Z tym to generalnie bym się nie zgodził. Posiadam dotykowego samsunga i bateria trzyma zdecydowanie dłużej niż w nokii e52. Dodam też że bateria w nokii ma 2 razy większą pojemność. |